Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (531/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 06:28:43 pm ---.... Как се нарича преднамерено нападение над мирни жители и деца Жужи? Само не ми казвай, че не знаеш и какво е терористична атака :) Чакам да показваш, в противен случай смятам, че си прост ляляджия.

--- Край на цитат ---

Можеш да видиш в твоите шпаргалки как се нарича - "денацификация" :)

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 06:28:43 pm ---... Тичкай да докладваш Жужи!!! :)

--- Край на цитат ---

Не, просто ще гледам как ще се гърчи младежа да разтяга правилата, за да можеш да влезнеш в тях... :)

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Декември 31, 2023, 06:36:59 pm ---Можеш да видиш в твоите шпаргалки как се нарича - "денацификация" :)

Не, просто ще гледам как ще се гърчи младежа да разтяга правилата, за да можеш да влезнеш в тях... :)

--- Край на цитат ---

Има пълното право да се възползва от правилата на форума и да ми блокира акаунта без грам да се гърчи, но хубавото е, че ще създам прецедент и следващия който ще си ходи, ще си ти :) Ако не си забелязал, ти доста често се разхождаш по ръба на бръснача :)
      Пак да се захванем за сериозното, виждам че както обикновенно сменяш темата в посока която ти е удобна на теб. Все още чакам видео или снимка от Белгород с военна техника или жертви във военни униформи след терористичната атака на укрофашагите. Май ти почваш да се гърчиш като червей :)

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 06:49:24 pm ---... Все още чакам видео или снимка от Белгород с военна техника или жертви във военни униформи след терористичната атака на укрофашагите.

--- Край на цитат ---
За такива снимки в Мухонасранск отиваш да правиш компания на Навални...

Е ти едно мнение, което се пропокрива на 90% с моето: https://youtu.be/0YqpElo9qOM?t=283
(няма само Витко да пуща "говорещи глави", я ... :) )

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 06:49:24 pm ---     Има пълното право да се възползва от правилата на форума и да ми блокира акаунта без грам да се гърчи, но хубавото е, че ще създам прецедент и следващия който ще си ходи, ще си ти :) Ако не си забелязал, ти доста често се разхождаш по ръба на бръснача :)

--- Край на цитат ---
Мен няма за какво да ме банне. А твоите опити да ме изкараш от равновесие са комични и предизвикват само съжаление...

Ksurnev:
скорпионе, ти си само един от многото Дебело*ерковците, това е достатъчно.

juliang:
Тая сутрин се замислих... дали ще доживея Карбовски да покани Делян Пеевски или Соломон Паси на разговор?

Щот нали... той е стожера на свободата на словото, най-демократичния, отразяващ всички гледни точки... :)

B.t.w. Пеевски май не го канят в НИКОЯ телевизия... явно е обявен за по-токсичен дори от Костя Копейкин...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия