Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (527/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 30, 2023, 11:46:24 pm ---   За момента отговаряш с едно изречение, следващия ти отговор едносричен ли ще бъде, а Жужи :) Между другото, това Жужи не ти ли звучи малко "европейско", или еврогейско :)

--- Край на цитат ---
Да, звучи ми доста гейско, но... не мога да избирам как някоя нежна душа ще ме нарича... :) Е ти веднага си личи че си мъжкар - визаш в разговора с "ей, малоумняк". А другите ... "Жужи"... к'во да ги прайш...

--- Цитат на: merlinbg в Декември 30, 2023, 11:46:24 pm ---... От това, че ще ме баннат, форума няма да загуби, но ако баннат теб форума може само да спечели, няма да има кой да пълни дисковата памет с простотии.

--- Край на цитат ---
Ако те баннат, к'во ти дреме какво ще става тук? Просто ми е странно.

--- Цитат на: merlinbg в Декември 30, 2023, 11:46:24 pm ---... А сега докладвай ме на Димелсофт за да можеш да си легнеш спокойно, защото знам че си много долна и подла душичка :)

--- Край на цитат ---
Аз ще съм последния човек, който ще го направи. Ако се оплаквах за всяко такова заяждане, кутиите на Димела и ЕДМ-а щяха да преливат от доклади.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2023, 11:58:09 pm ---Да, звучи ми доста гейско, но... не мога да избирам как някоя нежна душа ще ме нарича... :) Е ти веднага си личи че си мъжкар - визаш в разговора с "ей, малоумняк".

--- Край на цитат ---

Не влизам, а продължавам :) Или не ме помниш??? Може и да не ме помниш, вижда се че имаш деменция, така че ти е простено :) Все пак си на годинки в които паметта вече изневерява, нормално е! :) Изневерява ли ти паметта Жужи (още се чудя "европейско ли звучи или еврогейско), или може да се сетиш до къде стигна предния ни разговор??? Нали го раздаваш Ентелегент и ерудит, разбираш от всичко :) От микроелектроника, до макроикономика, така ли е Жужи (все пак ми се струва, че звучи еврогейско)??? Имаме демокрация Жужи и свобода на словото. Всеки може да пише каквото си пожелае :) Така ли е? Докладва ли ме вече???

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 12:10:02 am ---   Не влизам, а продължавам :) Или не ме помниш???

--- Край на цитат ---
Сам отбеляза, че имам над 6 000 поста. Смяташ ли че помня всеки от тях? Теб ти е лесно... :)

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 12:10:02 am ---... ... така ли е Жужи (все пак ми се струва, че звучи еврогейско)

--- Край на цитат ---
Както казах - звучи ми гейско, независимо от кой континент. Но щом теб те кефи, щом ти звучи привично - твоя воля, както казваш в демокрация живеем.

--- Цитат на: merlinbg в Декември 31, 2023, 12:10:02 am ---Така ли е? Докладва ли ме вече???

--- Край на цитат ---
Не, все още чакам да се наканиш да продължим разговора в чата, но явно ти си си поставил за цел да одрискаш форума. Както казах - аз не съм такъв човек. Това че ти се опитваш да ме накараш да стъпя накриво и да дам повод на младежите да ме баннат е доста... гейска постъпка, да си го кажем честно. Вероятно затова и ти харесва да ми казваш "Жужи"...

Днешния диалог с теб ме подсети за един виц...

Отиват дядо с внук на цирк...
-Дядо, дядо! Гледай - лъв!
- А, лъв... котка някаква.. едно време какви котки имаше - цели лъвове!
...
Ако не си го чувал целия... продължението можеш да го намериш в нета.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Декември 31, 2023, 12:31:23 am ---
Не, все още чакам да се наканиш да продължим разговора в чата, но явно ти си си поставил за цел да одрискаш форума. Както казах - аз не съм такъв човек. Това че ти се опитваш да ме накараш да стъпя накриво и да дам повод на младежите да ме баннат е доста... гейска постъпка, да си го кажем честно. Вероятно затова и ти харесва да ми казваш "Жужи"...

Диалога с теб ме подсети за един виц...

Отиват дядо с внук на цирк...
-Дядо, дядо! Гледай - лъв!
- А, лъв... котка някаква.. едно време какви котки имаше - цели лъвове!
...
Ако не си го чувал целия... продължението можеш да го намериш в нета.

--- Край на цитат ---

Не само си с деменция, но и смешник го раздаваш (исках да кажа клоун) :) Във вица става въпрос за фокустника, но кой ти гледа истината :) Важното е да се пишат някакви простотии :)

А колкото до гейските постъпки, ти можеш много да говориш за тях, нали така Жужи, все пак си специалист по темата :)

Давай сега по сериозните теми, които много обичаш. Какво можеш да кажеш по повод на терористичната атака над град Белгород извършен от терористите САЩ и Англия и приписан на бедните фашисти от Укрорайха???

merlinbg:
    Мнооого бавно ти тече мисълта Жужи, или е от деменцията или под влиянието на Бакхус (не ме питай сега кой е пък тоя). Докато получа отговор, ще дойде Нова Година (хубавото е, че е близко) :)
    Отивам в страната на Морфей (надявам се поне тоя да знаеш кой е) и те оставям да лееш жлъч по мой адрес зад гърбът ми, както е нормално за една долна и подла душичка.
    През деня пак ще те питам за терористичната атака... ако случайно си забравил де :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия