Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 28, 2023, 09:48:47 pm ---И имай предвид че в момента в Русия малко ще са хората които ще се съгласят да живеят така, както са живели в СССР през 50-те години. Няма да ги излъжеш вече със светлия комунизъм, де трябва да го построим, само още малко да потърпим...
--- Край на цитат ---
Ти верно имаш шизофрения?
Кой, къде ще прави комунизъм в Русия?
Къде в Русия се е върнала държавната собственост, национализацията, ТКЗ-сетата?
Сам си съчиняваш, навиваш си на пръста и развиваш цяла тема от небивалици.
Все едно аз да започна да ти говоря за робовладелския строй в САЩ и как утре ще почнат да доизбиват индианците от резерватите.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 29, 2023, 09:12:06 pm ---Ти верно имаш шизофрения?
Кой, къде ще прави комунизъм в Русия?
Къде в Русия се е върнала държавната собственост, национализацията, ТКЗ-сетата?
Сам си съчиняваш, навиваш си на пръста и радвиваш цяла тема от небивалици.
--- Край на цитат ---
Точно това ти казвам - сега няма да се получи това, което се е получило преди 80 години. Преди е било достатъчно "За Родину, за Сталина!", сега тая мантра не хваща дикиш. На лозунга "За Путин" ще тръгнат само Отрядите на Путин... е тия отряди имам превдид:
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 29, 2023, 09:15:21 pm ---Точно това ти казвам - сега няма да се получи това, което се е получило преди 80 години. Преди е било достатъчно "За Родину, за Сталина!", сега тая мантра не хваща дикиш. На лозунга "За Путин" ще тръгнат само Отрядите на Путин... е тия отряди имам превдид:
--- Край на цитат ---
Ама какво ми казваш нещо, което никой друг освен теб не го е казвал?
Ти си фантазираш и го приписваш на други?
Да не си прекалил пак с алкохола?
VITAN:
Либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти - не гледайте долното видео!
Противопоказно ви е!
1. След като Укро-райха със западни ракети потопи някое руско корито, следва "ответочка".
2. Тази до сега такава бухалка не е бивала.
3. Укро-райха слага ПВО-то вътре в градовете. И сами се ***.
4. Ако дръзнат гореописаните да коментират > посоката я знаете >> далечно еротично пътешествие!
5. Пак спокоо! Ракетите свършиха, свършиха,... в Русия съм, в Русия съм!...
https://rutube.ru/video/4475bc8206611bef1a1cee4490727a81/
Украински фронт - удар по Украйна. 160 ракети.
ПВО-то неочаквано ударило по Търговски център и Родилен дом.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 29, 2023, 09:26:29 pm ---3. Укро-райха слага ПВО-то вътре в градовете. И сами се ***.
--- Край на цитат ---
Гледат от някой как се прави :)
--- Цитат на: VITAN в Декември 29, 2023, 09:26:29 pm ---Украински фронт - удар по Украйна. 160 ракети.
--- Край на цитат ---
И военна полза от това - никаква. Изверги, милорд...
А може с 2-3 ракети да се потопи изключително скъп кораб, и косвените жертви да са само 1 загинал и двама ранени... Толкова са, нали - няма да подлагаме на никакво съмнение думите на губернатора на Крим... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 29, 2023, 09:21:04 pm ---Ама какво ми казваш нещо, което никой друг освен теб не го е казвал?
--- Край на цитат ---
Е да чакам Брикотин или Саня да го кажат ли? :) Или Киро Брейка?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия