Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 28, 2023, 06:56:05 pm ---Полед над Маринка с дрон тия дни. Това завоюваха ватенките, това е и тяхното виждане за "освобождение" и "денацификация":
https://www.youtube.com/v/SL_wZSlexYk
Странно... сещам се за едни кадри от преди 80 години... някой друг не намира ли прилика?
--- Край на цитат ---
Много си прос.
Това е бойно поле, идеята не е завоюването, а боя.
А ватенките имат цел и ще я постигнат. Украйна ще буда прочистена от фашистите и американските заказчици.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 28, 2023, 07:08:29 pm ---Много си прос.
Това е бойно поле, идеята не е завоюването, а боя.
А ватенките имат цел и ще я постигнат. Украйна ще буда прочистена от фашистите и американските заказчици.
--- Край на цитат ---
ЕДМ-е това е "изконно руски" град (село по-скоро, ама как и да е), населен с етнически руснаци... или бъркам нещо? :)
П.С. Чакам още отговора ти за паметника на нос Калиакра...
VITAN:
Жужи И. Кехая, йок кахър!
1. Маринка = уникално съоръжение. От 2014-та насам Хунтата знаеше какво иска и какво ще последва. От тогава всяко жилище стана железобетонен бункер!
2. За да може да бият с "Катюши" и тежки оръдия по цивилните в Добас бе боклук!
3. Болук => любим комплимент на софиските гъзета навремето в казармата.
4. Много резерви на укро-райха бяха хвърлени там и на Бахмут. Е ви липсващите 500 000 укро-вояки.
5. След като взеха Маринка, от там не бият редовно по цивилните в Донбас. Но укро-вояките бият по Горловка. Що цивилни изпотрепаха там тия дни, що обекти - нямам думи.
6. Англо-саксите винаги са искали да владеят всички важни пристанища по света. Не случайно през т.н. ВОСР, първи гръмва Аврора. После най-големите метежи и погроми 1-ви отнася Руският имперски флот (готвейки десант в Истамбул, да хване Босфора).
7. Докато Укро-райха владее и 1 педя исконно руска земя (казаците са били далеч и са избягвали турци и кримски татари) по черноморското крайбрежие - мир за руският флот няма да има.
8. Сега с новия закон ще ловят за фронта куцо, кьораво и сакато. Запада трябва да изпълни своята част от сделката за тая кръв - да се бръкне за още кинти и оръжие. Аз съм за: тук това перо да го отнесат пенсиите. Дори майка ми още се бърка и гласува за прости дебили - после друг акъл, ама късно.
7. Локомотив на ЕС = Германия. Локомотив на Германия = промишленост. Локомотив на промишленост = енергетика. $елена енергетика! А най-голямото находище на литий в Европа = Донбас! Всичко друго (+ антацит и пр.) е цирлих-манирлих. И американски "украински" чернозем.
8. Ако ще ми правите контра, реконтра и чекмедже-контра => посоката е далечно еротично пътешествие! Не мога да се меря със свободното време на 2 несложни пенсионера.
9. Литиева промоция:
https://www.youtube.com/v/5ut26CNjSQw
10. 80% от руснаците обичат Путин. Мразиш Путин, а си "русофил". Не, лицемер.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 28, 2023, 07:18:27 pm ---7. Локомотив на ЕС = Германия. Локомотив на Германия = промишленост. Локомотив на промишленост = енергетика. $елена енергетика! А най-голямото находище на литий в Европа = Донбас! Всичко друго (+ антацит и пр.) е цирлих-манирлих. И американски "украински" чернозем.
8. Ако ще ми правите контра, реконтра и чекмедже-контра => посоката е далечно еротично пътешествие! Не мога да се меря със свободното време на 2 несложни пенсионера.
--- Край на цитат ---
Дойде, изтропка си ЛЪЖИТЕ, и бяга от дебата... абсолютно по ватнишки. Ама тук тая работа не върви.
--- Цитат ---At European level, the largest lithium reserves are found in the Czech Republic (31%), Serbia (27%) and Ukraine (15%). This is followed by Spain with 13%, and the other countries have very limited reserves (France 4% and Germany 3%, according to Blandine Gourcerol´s study)
--- Край на цитат ---
Нали се сещаш че след тази ЛЪЖА всички ти други приказки олекват? Дори няма да се занимавам да ги опровергавам - имам да си стягам багажа за пътешествието :)
П.С. Ама май верно с Брикотин имате некакви финансови взаимоотношения... :)
Айде и от мен една промоция:
https://www.youtube.com/v/h_LMdoCuSRM
Дано бабето не го пратят да прави компания на Навални...
--- Цитат на: VITAN в Декември 28, 2023, 07:18:27 pm ---5. След като взеха Маринка, от там не бият редовно по цивилните в Донбас. Но укро-вояките бият по Горловка. Що цивилни изпотрепаха там тия дни, що обекти - нямам думи.
--- Край на цитат ---
Чакам видео от Донбас или от Горловка, да преценя сам щетите. Обаче имам усещането че ще си остана само с чакането...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 28, 2023, 07:27:53 pm ---Нали се сещаш че след тази ЛЪЖА всички ти други приказки олекват? Дори няма да се занимавам да ги опровергавам - имам да си стягам багажа за пътешествието :)
--- Край на цитат ---
Стягай се за пътешествието! Време ти е:
Lithium is extracted from pegmatites or brines in salt lakes. Its total reserves are estimated at more than 53 million tons: Argentina - 9.8 million tons; Bolivia - 9 million tons; Chile - 8.4 million tons; China - 7 million tons; USA - 6.8 million tons, Australia - 5 million tons; Canada - 1.9 million tons; Congo (Kinshasa), Russia and Serbia - 1 million tons each; Czech Republic - 840,000 tons; Zimbabwe - 500,000 tons; Spain - 400,000 tons; Mali - 200,000 tons; Brazil and Mexico - 180,000 tons each; Portugal - 100,000 tons; Austria - 50,000 tons, according to the US Geological Survey (USGS)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия