Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (513/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 27, 2023, 09:17:55 am ---Защо не съм русофоб?         
Забележете, тези хора искат да живеят нормално, да творят нормално, без някой да им казва как! Не искат война!

--- Край на цитат ---

Защо си русофоб и лицемер:
8 години украинските нацисти извършваха геноцид на руското население в ЛНР и ДНР. Тези руснаци също искаха да живеят нормално, без някой да им казва как и не искаха война, също както тия руснаци дето сочиш, че избягали от военната повинност.

Ти обаче много избирателно подхождаш към един и същи народ. Значи бегълците не искали война, а тия дето ги трепаха 8 год. искаха, така ли лицемерино?

Ако в България стане война Горелката ще е първия дето ще избяга и ще почне да лае от чужбина. На него семето му е женско и страхливо, и предателско /бил комсомолски секретар, сега демократ, син на комунисти/, даже в района в който е живел на село и София не се е раждал нито един хайдутин и партизанин. Той е болен от Стокхолмския синдром - кланя се на чуждестранни паметници на убийците на българския народ. И като вземем и изказванията му за турското робство и баташкото клане, как ги отричаше, нямам никакви съмнения, че той не е просто едно преродено магаре, а прероден злобен предател, който мрази българите. И в момента изпълнява такива предателски функции - той защитава колонизатора, не иска да сме свободен народ.

Михаил Кузмов:
Ветко, ти май нещо спря да се досещаш и питаш! А за Маринка победата щели да им услужат с нашият паметник дето го нарязаха с флекса! Абе минат ли укрите в отбрана, ще се запече положението! Така чувам!
Ами ако не беше ги подшишквал Путин да се отцепват? Ние скоро ще влезем във война, ти кошпраиш? Мен няма да ме искат! Ама ще отида щото няма какво да губя, пък и съм обучен! ЕдеЕме!

VITAN:
Деде,
Германия в 1-вата световна не е била победена на фронта на практика. Кинтите свършили! Така и тук. Ако имаш акъл да го схванеш...

Жужи,
Тия шейтан тръби на Украйна са руски. И не са тръби, а РЕБ. Сбива с курса високоточните снаряди всякакви.

--- Цитат на: juliang в Декември 27, 2023, 07:50:13 pm ---Който е искал да избяга, се е изнесъл още 2022 година. Безплатно, в държави от ЕС, вкл. и България. В момента там са останали само фанатици, които имат какво да губят.

--- Край на цитат ---
Невежеството ражда химери!

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 27, 2023, 07:55:08 pm ---... Тези руснаци също искаха да живеят нормално

--- Край на цитат ---
Те са руснаци точно колкото турците в разградско и кърджалийско са турци.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 27, 2023, 07:55:08 pm ---...Ако в България стане война Горелката ще е първия дето ще избяга и ще почне да лае от чужбина...

--- Край на цитат ---
Защото Горелката е инвалид (как забрави да го споменеш, не знам...), огтгоре на това е на преклонна възраст (и това забрави) и на фронта повече ще пречи отколкото да е от полза.
Проблема е че такива индивидууми кат теб ще си завлекат задниците на фронта с ръждивата сабя да прадядо си и ще станат на салата още в първите 3 дни, щото ти пушка си виждал само на снимка...

Още чакам да чуя твоето мнение за паметника на адмирал Ушаков в Каварна...

--- Цитат на: VITAN в Декември 27, 2023, 08:01:39 pm ---Жужи,
Тия шейтан тръби на Украйна са руски. И не са тръби, а РЕБ. Сбива с курса високоточните снаряди всякакви.

--- Край на цитат ---
Аз приказвам за едни 3-4-5 самолета де не се върнаха в рамките на 2 дни.
И маа му стара... 2 години Украйна води война, как не свършиха тия руски боеприпаси и системи... :) Конашенко още в първата седмица на войната каза че в Украйна тухла върху тухла не е останала... :)

juliang:
Източника не е толкова достоверен като Брикотин и Саня от блатата, но все пак реших да споделя тази информация:
https://meduza.io/en/news/2023/12/27/over-30-russian-sailors-reportedly-missing-after-ukraine-s-strike-on-russian-landing-ship-in-annexed-crimea

--- Цитат ---At least 33 sailors are reported missing after Ukraine’s Armed Forces struck the Russian Black Sea Fleet’s Novocherkassk large landing ship in annexed Crimea’s Feodosia port, reports the Telegram channel Astra, citing its sources.

According to Astra, there were 77 sailors on board the ship at the time of the December 26 attack. In addition to those missing, 19 sailors were injured, reported Astra.
--- Край на цитат ---

1 убит и двама ранени...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия