Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (511/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 26, 2023, 05:38:10 pm ---Усещам че почваш да кълнеш кат някоя циганка...
--- Край на цитат ---
Информирам.
Аз дори в живота си нямам навик да заплашвам (кълненето си е твоя фантазия).
Заплашва този, който:
- се съмнява;
- срах го е да действа;
- двоуми се;
- няма сили;
- страх го е от последствия;
- и пр.

Поиграй малко тук, да видиш колко лесно се потапя кораб с 1 англо-французка крилата бомба (сторм шедоу):

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 26, 2023, 05:49:48 pm ---Поиграй малко тук, да видиш колко лесно се потапя кораб с 1 англо-французка крилата бомба (сторм шедоу):

--- Край на цитат ---
В играта няма кораб, натъпкан с Шахед-и (никой не твърди че идват директно от Иран, може да са дошли някъде в Московия, да са ги натъпкали и да ги превозоват до мястото на използването им с кораба), или със севернокорейски снаряди...
Взрива е много-много по-мощен от взрива на каквато и да било противокорабна или каквато и да е било друга крилата ракета.

Богатите които по принцип нямат кредити в руски банки могат да излизат (е, до Турция и ОАЕ само :) ) и да се скатаят от мобилизация, докато бедния Вася с 10 000 рубли кредит може само да чака призовка...

juliang:
Към тоя, де реве за МОЧА и настоява да се събори паметника на американските летци имам един въпрос:

Как се отанся към паметника на адмирал Ушаков на нос Калиакра? Какво толкова е извършил този руски военачалник, умрял 60 години преди освобождаването на България, че да му се окаже честта да има паметник? Какво трябва да напомня на българите този паметник?

P.S. Запахло жаренним на жопу ... :)
https://www.youtube.com/v/U60pAB5on3M

Ksurnev:
Явно е вече, че на Жужи някой му плащи, за да дращи. :P

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Декември 26, 2023, 09:16:28 pm ---Явно е вече, че на Жужи някой му плащи, за да дращи. :P

--- Край на цитат ---
Аз поне разнообразявам източниците на информация, докато за Витко е съвсем ясно че делят с Брикотин :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия