Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 25, 2023, 02:59:39 pm ---На Киро Брейка не мож му се намаза на малкия пръст барабар с 2-те ти боклучави таралясника, купени от отпадъци. :)
--- Край на цитат ---
Както самия Киро казва в едно от видеата по-горе (представяш ли си колко съм се повредил, че дори ги гледах :) ) нищо освен размера на чурката няма значение... К'ви таралясници намесваш?
А може би ти все още не си минал тази възраст, ама аз отдавна минах момента, в който си мерих чурката... еле па с някой друг...
Мойта чурка си свърши работата - имам си наследник. При теб такава резултатност не виждам, така че не мисля че изобщо има смисъл да ме предизвикваш на такова състезание :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 25, 2023, 06:45:34 pm ---Точно писах в чата че най-накрая са намерили Навални... в някаква наказателна колония зад Полярния кръг... а ти ми обясняваш за Тръмп... :)
--- Край на цитат ---
Да ти го кажа на майчин език: Нерде Стамбул, нерде Ямбул...
Ето как изкуственият интелект те вижда:
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 25, 2023, 06:01:05 pm ---Мойта чурка си свърши работата - имам си наследник. При теб такава резултатност не виждам, така че не мисля че изобщо има смисъл да ме предизвикваш на такова състезание :)
--- Край на цитат ---
Това, че си ми виждал само Жигулата не означава, че си видял всичко.
nasko:
Как Украйна се е превърнала във военен просяк?
Куда делись 2800 самолётов ВВС Украины с 1992 по 2023 год? Кто «подрезал» крылья.
https://www.youtube.com/watch?v=a8Wgn3sLUZ8
VITAN:
... ии, като всичко в Укро-ВВС-а е цветя и рози, защо се случва това:
https://www.youtube.com/v/ljeJdnlJae4
США без предупреждений поехали разговаривать с русскими в ОАЭ. Всё решилось на тайных переговорах?
П.п. Ивъл рашънс казаха, че ако Фу-16 ще излитат от NATO-вски летища, ще бият по тия летища, не по Украйна. На някого да му стигна това инфо до черепната кутия?!
Casus belli, WW3.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия