Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Сега най чистосърдечно ти казвам, сайта се слуша от службите! А твоите изцепки прекаляват! Спри се, скрий се за малко или повече! Ботовете записват и нямат предпочитание какъв си! Дали ти слушат и телефона, прецени сам? Осъзнаваш че обстановката в света е гореща. Налага се и го правят! Като вземеш властта, чак тогава може да си в безопасност!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2023, 09:15:42 pm ---Та Путин дори е много мекушав според моите разбирания. Ако аз бях на негово място ядрената войнта отдавна щеше да е започнала. Всички заедно ще мрем. :D
--- Край на цитат ---
С'я рабираш ли що Финландия и Швеция искат да са членове на НАТО? Просто щот не им се мре. Искат да живеят, да си листят Плейбоя, да си онождат елените, да си пият водката Финландия и да умрат от цироза, а не в някой осран окоп край Авдеевка...
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 23, 2023, 09:37:12 pm ---Сега най чистосърдечно ти казвам, сайта се слуша от службите! А твоите изцепки прекаляват! Спри се, скрий се за малко или повече! Ботовете записват и нямат предпочитание какъв си! Дали ти слушат и телефона, прецени сам? Осъзнаваш че обстановката в света е гореща. Налага се и го правят! Като вземеш властта, чак тогава може да си в безопасност!
--- Край на цитат ---
Никога няма да го разбере. Както не ме разбира и мен, и ми се чуди как споделям "толкова много лична информация".
Скрил се е в някаква землянка и се ослушва кога "дълбоката държава" ще го вкара в цифров концлагер, кога ще му инжектират чиповете с ваксините и пет джи-то ще го превърне в зомби... :)
Сещам се когИ Витко обясняваше как като си включиш блутут-а в някоя обществено място почваш да виждаш чиповете от ваксините на хората около теб... :)
Ksurnev:
https://vm.tiktok.com/ZGeRd5U8v/
А такааа...
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 23, 2023, 09:37:12 pm ---Сега най чистосърдечно ти казвам, сайта се слуша от службите! А твоите изцепки прекаляват! Спри се, скрий се за малко или повече! Ботовете записват и нямат предпочитание какъв си! Дали ти слушат и телефона, прецени сам? Осъзнаваш че обстановката в света е гореща. Налага се и го правят! Като вземеш властта, чак тогава може да си в безопасност!
--- Край на цитат ---
То че си интригант и провокатор - такъв си и си го знаеш. Но не ме занимавай с твоите фобии, не се нуждая и от "здагрижеността ти". За подслушвания, служби /аз нямам твоите страхове/, двойници - обсъждай тия неща с Горелката, той пък ще ти сподели кой е Василич и с какво е известен, ще ти каже и за фризера във Валдай.
Службите ти - местя го в съседния крачол. Тези служби трябва да са наясно какво се е случило в България, след като червената армия пристига у нас. Както казват историята винаги се повтаряла.
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2023, 09:39:49 pm ---С'я рабираш ли що Финландия и Швеция искат да са членове на НАТО?
--- Край на цитат ---
А ти разбра ли, защо Русия иска да отблъсне НАТО от границите си - за да не последва съдбата на Ирак, Либия, Югославия и т.н.
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2023, 09:39:49 pm ---Никога няма да го разбере. Както не ме разбира и мен, и ми се чуди как споделям "толкова много лична информация".
--- Край на цитат ---
Не веднъж съм ти давал отговор на този въпрос, принципно, не конкретно за тебе и пак повтарям:
Човек, който споделя личния си живот, информация за семейството си, пуска снимки на домашните си, които дори не участват в неговите тъпи разговори - Е ГЛУПАК! :)
Защо е глупак няма да обяснявам, защото той - някой, като такъв, няма да ме разбере.
EDM electronics:
https://www.youtube.com/v/x9QELpFWOBw
:D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия