Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2023, 08:13:58 pm ---Хубаво ще е да изгледш филма, чиито саундтрак всъщост е тази песен.
Кат слушаш текста и като знаеш какво се е случило... как човек да не повярва в разни неща... :)
--- Край на цитат ---
Ами ти достатъчно ясно си се презентирал. Духовно-мозъчен инвалид си. Русофобията и комунофобията, неолибералната пропаганда са те докарали до дереджето в което се намираш. Аз не те съжалявам... :).
Не може да ти се помогне вече. Изписан си за брак, в коша за брак си и за претопяване. :) Психичните заболявания се неизлечими. :)
Впрочем не знам дали знаеш, но алкохолизма спада към психичните заболявания! :)
Това, че вярваш, как двойника Василич прави в образа на Путин он-лайн семинари, го приемам забавно и си викам: гледай какви "напреднали" хора има :D, поне да се повеселим малко на гърба им, за тяхно нещастие, то че оправяне няма, няма - ясно е... :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2023, 01:29:22 pm ---Ще ви дам аз на вас едни комунисти....
Докато съм тук, а то ще много за дълго, долния соросоид ще блъска главата си в стена - резултата ще е строшени роги, для каждаго! :)
Я не шучу! :D
--- Край на цитат ---
Да импровозирам - докато аз съм тук (а то ще е за много дълго :) ) няма да позволя на някакви си четирихилядници и копейки да промиват главите на хората и да си развяват байрака безнаказано. Ще ги мачкам докато имам сили :) С факти, ако трябва и с художествени преувеличения.
Я тоже не шучу :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2023, 08:33:04 pm ---няма да позволя на някакви си четирихилядници и копейки да промиват главите на хората и да си развяват байрака безнаказано. Ще ги мачкам докато имам сили :) С факти, ако трябва и с художествени преувеличения.
--- Край на цитат ---
Михаил Кузмов:
Типично за путинизЪмът! Заплахи! Ми първо иди войник, малко нещо да те обучат, пък после се пробвай да трепеш натовци! После стани депутат като копейкин да получиш имунитет, за да можеш да плещиш заплахи, да вземеш властта, и да започнеш.....! Това да не ти е чесане на пъпа на тролинг? Много различно е, пробвай!
EDM electronics:
Не знам горния неблагодарник за кого говори, но аз при определени условия може и да трепя натовци.
Чудя се той като ще трепи путинисти, кой го е обучавал на военно дело - комунистите ли? :)
Не стига че работата му в Института по избретенията е била една бутафория, плаща ли му да чеше пъпа, а отплатата е неблагодарността. Трябва соросоида да смени национлания празник 3-ти март, когато руската армия ни освободи с "Ден на неблагодарността".
А типичното за путинистите е отбраната. Заградихо го Путин с военни бази и умишлено спровоцирани конфликкти по границите, той какво да прави. Не руските ракети са на американските граници, техните са на неговите.
Все дено някой да ме заплашава, да посяга - ще му извяда долната челюст преди да се е осъзнал, нищо че нямам военно обучание. :)
Та Путин дори е много мекушав според моите разбирания. Ако аз бях на негово място ядрената войнта отдавна щеше да е започнала. Всички заедно ще мрем. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия