Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 23, 2023, 02:04:44 pm --- Теб ако жена ти докара майка си от Афганистан или Еритрея, дали това ще е сбъднатата ти мечта? :)
--- Край на цитат ---
Ако тъщата е станала трансджендър или джендър флуид, с радост ще я взема вкъщи, защото това е най-висшата форма на демократично развитие. :)
Ако пък в този момент пуснат и по суперите скакалци и червеи, ще направим с тях една демократична празнична вечеря на свещи и скъпо червено вино, но важните са скакалците. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 23, 2023, 03:48:33 pm ---...
Ако пък в този момент пуснат и по суперите скакалци и червеи, ще направим с тях една демократична празнична вечеря на свещи и скъпо червено вино, но важните са скакалците. :D
--- Край на цитат ---
Тъщите от тези региони обикновено са вещи в прихотвянето на ястия от скакалци, хлебарки и червеи.
Не съм питал как е понесъл германския зет готвенето на шкембе-чорба у дома му :) Едва ли за тях това е много по-различно от скакалците...
EDM electronics:
Гледам го Байдан тая вечер, като бил в Полша направо се претрепал на стълбата на самолета и една голяма цицина по средата на челото - това е не случайно знамение. :)
После гледам на площада във Варшава изнася реч в брониран стъклен аквариум. :)
Викам си, от Путин дето постоянно седял в бункера според Горелката ли е набрал страх или щото го пере сачмата завалийката, не знае къде се намира - бърка посоките.
Оркаджията откак се самоваксинира доброволно и съвсем убедено с ГМО демократичната американска ваксина изглежда много доволен - вика нищо ми няма, ОК съм, по-добре съм от вас, бачкам, изкарвам пари, не съм без пари, както при комунизма. ;D
Но изглежда няма време за чесане на пъпа, а времето лети. :D
EDM electronics:
Държава, която си избира за президент дъртак, който е недееспособен, той не разбира на кой свят се намира, бърка посоките, бърка хората, говори с духове, ни карат нас колониалните роби да вярваме в тяхната демокрация, че избраните от народа политици управлявали страната. Вие вярвате ли го това, кой е тоя, да му се изсмея в очите, да му кажа колко е наивен, да не кажа по-точната дума? :D
От 100 км личи бутафорията на тяхната демокрация. Хората "избират" едно лице с половин мозък уж да ги управлява, а истинските управници са сенки, които управляват безмозъчни кукли на конци - ето това е тяхната демокрация. И простите говеда викат - режима на Путин бил авторитарен, а американския режим поставил полуживо чучело за президент, не бил - управлявало страната това чучело. :D
Учудвам се какви наивници има да вярват на това.
Михаил Кузмов:
Ейййй, от злоба не можеш да спиш! Горелки и орки сънуваш, жалък си!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия