Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Михаил Кузмов,
понеже си вреш гагата в чуждата работа, без да те е питал някой, без да ти е дал думата - отговори, като те питам, недей мълча, като суек?
Кажи сега, как е невъзможно без брак по време на соца да придобиеш софийско жителство?
https://mazeto.net/index.php/topic,11425.msg136874.html#msg136874
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 03:01:42 pm ---Кажи сега, как е невъзможно без брак по време на соца да придобиеш софийско жителство?
https://mazeto.net/index.php/topic,11425.msg136874.html#msg136874
--- Край на цитат ---
Абе и ти си вреш гагата когато си говорим културно с Витко, та ще си позволя да отговоря:
1. Кремиковци
2. ТЕЦ-овете
3. Градския транспорт
4. Милиция, армия
5. Всякаква длъжност, на която си бил приет след конкурс
6. Брак с човек, имащ софийско жителство.
Имало е и някои почти на границата на наредбите начини, по които примерно дядо ми е получил софийско жителство. Оня дядо от селото край Мъглиж. Той е бил цял живот строител, изпълнявал е добросъвестно петилетните планове и след години работа в отрасъла е получил право да си купи апартамент в един от блоковете които е строил.
Другия ми дядо няма да ти разкавам как е получил софийско жителство, че цял месец ще бълваш гущери... :)
Ма в твоята бетонна глава има щампован само един начин - ДС, та ДС... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2023, 03:18:50 pm ---Другия ми дядо няма да ти разкавам как е получил софийско жителство, че цял месец ще бълваш гущери... :)
--- Край на цитат ---
Що ли си мисля, че в сложно съставното изречение ще има думата: генерал. Мм?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 21, 2023, 03:35:23 pm ---Що ли си мисля, че в сложно съставното изречение ще има думата: генерал. Мм?!
--- Край на цитат ---
Да ти имам фантазиите, Витко ... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2023, 03:44:50 pm ---Да ти имам фантазиите, Витко ... :)
--- Край на цитат ---
Никак не е фантазия, а реалност, но това е друга тема.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия