Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (498/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 20, 2023, 09:53:42 am ---EDMчо, отбележи за протокола истината! Нямаше как човек от село да стане гражданин в онова бленувано от теб време!

--- Край на цитат ---

Нали и аз това казвам. При условие, че бабите и дядовците ти са били от селата, как майка ти и баща ти са станали софиянци, без намесата на БКП? Айде обясни ти тази истина?  :)

--- Цитат на: juliang в Декември 20, 2023, 03:07:59 pm ---Да, дядовците и бабите ми не са от София.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 20, 2023, 09:53:42 am ---Срамно ли е да си селянин т.е. човек от село?

--- Край на цитат ---

Този въпрос го задай на твоя приятел Горелката. Той беше този, който постоянно натрапва, че живеел градски начин на живот, а какъв селянин съм бил аз, пък аз съм му завиждал - на кое, вероятно на оловните обувки или вместо него да ида в мандрата аз, или да взема и аз да стана алкохолик?
А помниш ли как постоянно се подиграва на руски алкаши, все едно той е спортист, как Медведев бил пиянка? Може ли да се присмиваш на другите за това, което си ти самият, хвалиш се с него и публично, без някой да те е питал, каква диагноза ти поставил доктора? - този не е наред с главата...

--- Цитат на: juliang в Декември 20, 2023, 03:07:59 pm ---Имам усещането, че в предния си живот си бил магаре...

--- Край на цитат ---
А аз виждам, че ти в този живот си магаре - едно заблудено магаре и бивш комсомолски секретар.
И както ти казах, ти си син на комунисти, но го прикриваш! Оправданието ти е, че под крушата можело да падат ябълки. Съдейки по себе си - ДА. Всички едно времешни комсомолски секретари сега станаха най-големите либерали и русофоби, комунофоби. Ти не си изключение.

Гласуваш и за баш комунисти и 6-таци.
По принцип не е проблема за кого гласуваш, всеки прави своя избор, но понеже постоянно ревеш за тия комунисти - ти си психо болен русофоб и комунофоб, някак не се връзват думите и делата ти.

VITAN:
Чудеса, просто чудеса - така завършва видеото.
Имам много чудни неща и не знам в коя точно тема да го сложа.

Задава се революционно лечение на рак, но ядец!, опираме до радиоактивен изотоп, който произвеждат...
ивъл рашънс! То па производството искало акъл и много вложени кинти. Мм.

https://www.youtube.com/v/yxMFX3XMHMU
Решили зайти в Москву с военных козырей и поплатились. Зал ООН сотряс гнев русских

EDM electronics:
Да вметна:
Тия, които призовавахте към извършване на престъпление - противозаконна дейност в защитена територия за опазване на културно наследство от лице/а, което организира или ръководи дейността, ако е знаел или предполагал, че тя се осъществява в нарушение на Закона за културното наследство, като събаря исторически паметник, сте или подбудители - съучастници, или най-малкото морално отговорни за призивите ви.

Събарянето бе спряно от съда, като противозаконно!
Но тук не става въпрос само за противозаконни административни действия, а за съставомерни такива от конкретно физическо лице в съучастие. Вероятно областния софийски управител е настъпил гойното - да видим как ще се размирише или някоя колониална американска подлога - чистач ще абсорбира миризмата.

Ще очаквам развръзката, как прокуратурата ще си свърши работата, да видим колко независими са т.н. "демократични" власти, а не подвластни на определен политически мироглед колониални подлоги.

Няма да се учудя да бъдат инструктирани от американското посолство с телефонна ЗАПОВЕД, след което да последва равнис-мирно-слушам и да се установи, че станало грешка - случайно деяние.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 09:14:09 am ---Нали и аз това казвам. При условие, че бабите и дядовците ти са били от селата, как майка ти и баща ти са станали софиянци, без намесата на БКП? Айде обясни ти тази истина?  :)

--- Край на цитат ---
Аз се сещам за един начин, който твоите родители са пропуснали - 5 години в Кремиковци. Или в градския транспорт. Но моя случай не е такъв. И за да ти спра словесното разстройство ще ти го кажа - преподавателите във ВУЗ бяха високо ценени кадри и за тях също се правеше изключение. Идваш като студент, показваш блестящ успех, канят те отначало като асистент, и после колелото се завърта...
Някакви други въпрос относно моята рода и произход?

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 09:14:09 am ---Този въпрос го задай на твоя приятел Горелката. Той беше този, който постоянно натрапва, че живеел градски начин на живот, а какъв селянин съм бил аз, пък аз съм му завиждал - на кое, вероятно на оловните обувки или вместо него да ида в мандрата аз, или да взема и аз да стана алкохолик?

--- Край на цитат ---
Както казах - ти си единствения, който във всеки свой пост обсъжда моя произход. И пак ще ти повторя - оловни обувки носят тежководолазите, за да не изплуват с напълнените с въздух костюми. Вземи най-накрая се осъзнай какви глупости говориш и престани да се излагаш (ако изобщо е възможно да спреш да се излагаш де...).

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 09:14:09 am ---И както ти казах, ти си син на комунисти, но го прикриваш! Оправданието ти е, че под крушата можело да падат ябълки.
--- Край на цитат ---
Не съм го крил никога. Отново си съчиняваш. Но това че родителите ми са били членове на БКП не означава че и аз трябва да споделям техните разбирания и идеи.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 09:14:09 am ---Гласуваш и за баш комунисти и 6-таци.
По принцип не е проблема за кого гласуваш, всеки прави своя избор, но понеже постоянно ревеш за тия комунисти - ти си психо болен русофоб и комунофоб, някак не се връзват думите и делата ти.

--- Край на цитат ---
Гласувах, и човека за когото гласувах свърши работата, която исках да бъде свършена. Изобщо не ме интересува дали е комунист, дали е шестак, дали е педал или алкохолик. Мен ме интересува резултата от неговата дейност. МОЧА я няма, кмета си свърши работата отлично още в първия месец от мандата си.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2023, 10:25:22 am ---Да вметна:
Тия, които призовавахте към извършване на престъпление - противозаконна дейност в защитена територия за опазване на културно наследство от лице/а, което организира или ръководи дейността, ако е знаел или предполагал, че тя се осъществява в нарушение на Закона за културното наследство, като събаря исторически паметник, сте или подбудители - съучастници, или най-малкото морално отговорни за призивите ви.

--- Край на цитат ---
Оказва се обаче че паметника не бил паметник. Още по-малко пък културно наследство. А откъде ти хрумна че терена е "защитена територия"... това вече ме изненадва. Как с лекота променяш факти, не е истина - типично по комунистически :)

--- Цитат на: VITAN в Декември 21, 2023, 09:18:27 am ---Задава се революционно лечение на рак, но ядец!, опираме до радиоактивен изотоп, който произвеждат...
ивъл рашънс! То па производството искало акъл и много вложени кинти. Мм.

--- Край на цитат ---
Какви изотопи бе Витко - всичко дет ти трябва е правилно хранене с определен вид водорасли и Райф лампа. Ти там нали си спец, защо сега обръщаш палачинката :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2023, 11:14:19 am ---Как с лекота променяш факти, не е истина - типично по комунистически :)
--- Край на цитат ---
Ти да видиш!

--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2023, 11:14:19 am ---Какви изотопи бе Витко - всичко дет ти трябва е правилно хранене с определен вид водорасли и Райф лампа. Ти там нали си спец, защо сега обръщаш палачинката :)
--- Край на цитат ---
Водораслите поскъпнаха доста, стъпиха на няколко континента. Но на мен са ми по джоба. На теб не!
"Райф лампа" - не съм се отказал изобщо. Но понеже не мога да го играя и конструкторско бюро, и био-лаборатория =>
1. Нямам бърза работа.
2. Пенсия ми е далече.
3. Сиреч, когато имам излишно време, муза и топли месеци...
4. Как с лекота променяш факти, не е истина - типично по комунистически :)

P.s. Тук за теб има лоша новина, но не знам дали ще вденеш, коя е:
https://rutube.ru/video/72c35990b8ac2db9c8bc1bd851a3acab/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия