Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 17, 2023, 09:07:08 pm ---Да ти напомням ли Евро колко е Жигулата ти? :) Голям еколог се извъди, а караш смрадливия си таралясник сред природата, като ходиш за риба...
--- Край на цитат ---
Карам на газ, от успуха й излиза само вода и СО2. :)
Не се оправдавай с мен, аз съм винаги изряден.
Ти си опорочен - пиеш, пушеш, неблагодарен си, гласуваш за баш комунисти и 6-аци, замърсяваш природата със сажди, като си премахнал ДПФ-а. Живееш, като комунист, а се правиш на демократ. Продай си жилището и заживей, като истински европеец. Големи европейци сте, а живеете в собствени жилища, като комунисти. Нали всичко им било лошо на комунистите? Защо не се отърсихте от жилищата. Защо не си купиш една палатка и право в любимия ти САЩ - живей си там на палатка и се радвай на демокрацията, остави ни нас тука комунистите, да се ширим в по 5-6 жилища, нека ние сме простите.
Спазвай законите. Заради такива, като тебе сме на това дередже - зраве, образование, престъпност, политика, ти си живия пример, какъв не трябва да бъде човек, ако искаме да имаме нормална държава. Не става с русофобия.
Разбрах и, че хал-хабер си нямаш от коли.
Този ДПФ дето го гледаш за тая цена е абсолютно менте, няма да изкара и 70 000 км.
Оригинален струва над 4 000 лв. зависи от марката и мотора. На оригинала му дават около 300 000 км. Но зависи от шофьора, може да издържи и 500 000. После не се хвърля, а се почиства по специален начин в домашни условия и става, като нов. Много си зле, язък ти за горелките. Хвърлил си ДПФ-а, ако не е бил пукнат може да се отпуши на 95%.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2023, 09:15:58 pm ---Карам на газ, от успуха й излиза само вода и СО2. :)
--- Край на цитат ---
Ти така си мислиш... земи си лепи мосфетите, не си отваряй устата за процеси на горене, че се излагаш пред батковците :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2023, 09:15:58 pm ---... Защо не се отърсихте от жилищата.
--- Край на цитат ---
Едно по едно... първо паметниците, после и жилищата :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2023, 09:15:58 pm ---Спазвай законите. Заради такива, като тебе сме на това дередже - зраве, образование, престъпност, политика, ти си живия пример, какъв не трябва да бъде човек, ако искаме да имаме нормална държава. Не става с русофобия.
--- Край на цитат ---
Получава се поне по мои наблюдения...
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2023, 09:15:58 pm ---Този ДПФ дето го гледаш за тая цена е абсолютно менте, няма да изкара и 70 000 км.
Оригинален струва над 4 000 лв. зависи от марката и мотора. На оригинала му дават около 300 000 км. Но зависи от шофьора, може да издържи и 500 000. После не се хвърля, а се почиства по специален начин в домашни условия и става, като нов. Много си зле, язък ти за горелките. Хвърлил си ДПФ-а, ако не е бил пукнат може да се отпуши на 95%.
--- Край на цитат ---
Както казах - глей си платките, че ставаш са смях.
А и аз колите ги сменям кат носни кърпи - кой ти мисли за след 70 000 км. Да не карам Жигула, че да я пиша в завещанието на поколенията ... :)
Михаил Кузмов:
ЕДМчо, ти наистина ли караш жигула? Дай една снимка да я видим! Аз на времето с не знам си колко чакне и 1500 вноска се сдобих с чисто нова ВАЗ 2101. Имаше богат избор като пристигнаха и москвичи даже.
Имам добър спомен от колата с която дойде при Yoro в Пловдив. Не бях виждал такива жигули!
P.S. за протокола аз не съм русофоб, аз съм путифоб (не онова между краката на жената) запомни и не съчинявай, нали ми пишеш биография.
Поздрави! Анатемосан!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 18, 2023, 08:43:58 am ---ЕДМчо, ти наистина ли караш жигула? Дай една снимка да я видим! Аз на времето с не знам си колко чакне и 1500 вноска се сдобих с чисто нова ВАЗ 2101. Имаше богат избор като пристигнаха и москвичи даже.
Имам добър спомен от колата с която дойде при Yoro в Пловдив. Не бях виждал такива жигули!
P.S. за протокола аз не съм русофоб, аз съм путифоб (не онова между краката на жената) запомни и не съчинявай, нали ми пишеш биография.
Поздрави! Анатемосан!
--- Край на цитат ---
Имаш проблеми с паметта. :)
Вече съм пускал снимка на Жигулата ми във форума, заснета на яз. Жербечо по време на риболов. Ти къде си гледал, да не си бил на палатка на някой остров или в някой американски мегаполис?
Жигулата ми е стара, но за мен има сантиментална стойност - тя ми показва едни по-хубави времена в които са живели моите предци, не и аз самият. Тя е на 47 г., с 10 г. по-възрастна от мен.
С газова уредба е. Аз не замърсявам околната среда като Горелката, който си е избил ДПФ и къди, като печка. Голям демократ, а пести, като мангал. :D Няма пари за ДПФ и трови населението. Пие, пуши, но взима пенсия за инвалид - ние двамата с теб ще го лекуваме всеки месец затова, че той сам се уврежда. Каква социална несправедливост другарки и другари!
Ето една снимка на Баба Жигула, която съм правил преди 6-7 месеца:
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2023, 09:28:02 am ---... Голям демократ, а пести, като мангал. :D
--- Край на цитат ---
И това ми го казва човек, който си е сложил газова уредба, щот не може да си позволи да си купва бензин ... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия