Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 17, 2023, 06:05:17 pm ---Сега има къща имение, с 1.8 дк двор! ... Ходил съм безброй пъти но не ми понася климата!
--- Край на цитат ---
Той такова тук на село не е ли имал?
Или да?!
И к'ъф му е келепира, да стои цял живот на тъмно и студено?!
С'я с тия перки и слънчаци ще стане бързо полит-некоректен.
Не е можел тук да вади по 2 реколти, да има и за буренце парцуца или как?
Аааа, оо, вероятно сещам се - по какво може да разбереш, че си стигнал до Германия:
когато кравите започнат да ти се струват по-симпатични от жените.
Или си е взел знойна мулатка? 8)
Или изпечен арабин?!
Ще го разберем, модерно е вече там.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2023, 05:45:58 pm ---А виждал ли си някъде по света американец на почивка? - ще видиш на кукуво лято. Тия серсеми не знаят какво е почивка.
--- Край на цитат ---
За разлика от ватенките, де имат 3 морски курорта на кръст, и то с плажове покрити само с камък, американеца има избор от два океана с Флорида и Калифорния на единия и другия бряг. А ако някой му се вижда малко - имат си Хаваи. Да не говорим за Мексико, Бразилия, Доминика, Пуерто Рико и изобщо цялата Централна Америка. Прекрасни места, на които дори богатите европейци завиждат и се тълпят да посещават.
Нормално е да не виждаш тълпи американски туристи в Европа. Тук просто няма нищо кой-знае какво изключително.
А ватенките просто няма къде да ходят да си топнат задниците, и затова са се разпълзяли навсякъде :)
VITAN:
За разлика от тебе имам сведение от 1-ва ръка.
Стигат най-много до Мексико или Куба и
1 седмица са опиянени от кеф - алкохола там е евтинджос!
Но или 1 път за петилетка, или през година, ако си инженер (примерно).
И това потъна в миналото...
Михаил Кузмов:
Ами? Да ти пусна ли малко снимки от Коста Рика? Мин. зима там се събрахме с роднини и български емигранти от времето на зелена карта!
VITAN:
Деде,
ма ти добра пенсия си направил в "Института по нищоправене". Мм. Че и партиен секретар?!
И да, има изключения.
Което не отменя правилото, че янките не мърдат от САЩ.
Да позная ли що сте ходили до Коста Рика?
По-нагоре ще замръзнете във водата, нали? Западното крайбрежие не става...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия