Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 14, 2023, 08:58:43 pm ---Тугаз ас да та питам, дали ще ти стигнат 5 века да споменаваш, кога ще дойде Дядо Иван, че да те освободи и ти за благодарност да му нарежеш паметника с флекс за пподигравка и да дразниш другите сънародници.
--- Край на цитат ---
Ако ще ме освобождава като освобождава Украйна ... мисля че не съм фен, ще пропусна.
Днес чета че пак са освободили част от някакви украински градове... освободили са ги от ток, от вода, от мостове...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 14, 2023, 10:39:28 pm ---Днес чета че пак са освободили част от някакви украински градове... освободили са ги от ток, от вода, от мостове...
--- Край на цитат ---
И какъв ти е проблема?!
В Украйна има тотална декомунизация - погребване на всичко, което е
сделано в СССР.
Тоя ток, вода, мостове: сделано в СССР!
Дори и язовирната стена (дамбата) над Киев не е поддържана от десетилетия!
С цел: да се скапе това комунистическо наследие!
М'а щял половин Киев да остане под вода - на кого му пука вее.е..е...е!?
Декомунизация му е майката! Както започва техният химн:
Ще не вмерла Украина... (Още не е умряла Украйна...)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 14, 2023, 10:49:12 pm ---Тоя ток, вода, мостове: сделано в СССР!
--- Край на цитат ---
И Слънцето и то е сделано в СССР :)
https://www.youtube.com/v/-CYHgPclI-g
С'я раабираш ли що останалия нормален свят е в потрес от ватенките?
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 14, 2023, 10:56:26 pm ---С'я раабираш ли що останалия нормален свят е в потрес от ватенките?
--- Край на цитат ---
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 14, 2023, 10:39:28 pm ---Ако ще ме освобождава като освобождава Украйна ... мисля че не съм фен, ще пропусна.
Днес чета че пак са освободили част от някакви украински градове... освободили са ги от ток, от вода, от мостове...
--- Край на цитат ---
Явно тъпите руснаци не знаят как се освобождава и как се защитава демокрацията.
Трябваше да видят как става това от цивилизованите държави.
Примерно англичаните са освободили индийците от диващината, като избили 30 мил. от тях, да знаят другите, че трябва подчинение.
Белгийският крал Леополд 2-ри, за да им "подари" цивилизацията и демокрацията в Централна Африка е започнал да реже ръжете на всички мъже. След като ги направил едноръки, ги оковал във вериги и под камшик на плантациите - да разберат що е туй цивилизация и демокрация.
САЩ за да осводобят иракския народ от подлия, гаден и свиреп диктатор - Садам Хюсеин, който беше създъл стандарт на държавата си по-висок от българския, не спиране на тока, не спиране на водата и парното, а изравниха със земята Багдат и унищожиха цялата инфраструктура на страната, след което най-демократично поеха управлението на петролните кладенци. За какво им е земята, те нея не могат да си я закарат в в САЩ, много е далеч, не са в положението на Германия, която изнася украинската плодородна земя с вагони в Германия, те впрегнаха целия иракски народ, като едни съвременни роби да вадят иркския-американски петрол.
Подобно е освобождението на Сирия от диктатора Башар Асад. Сирия имаше по-висок стандарт от България. Мултикултурна-религиозна държава в която хората живееха в мир. Сега американците я "освободиха" така, че я върнаха 2 века назад и защитават не хората, а КЛАДЕНЦИТЕ С ПЕТРОЛ от подлата диктатура на собственика им, дошли от майната си без да питат някой искат или не, те белязаха кладенците със символите на "демокрацията" - никой да не пипа и охраняват с военни бази. :D
Викат ей в това кладенчово съдържание сме засели молекулите на демокрацията и антипутизима. :)
Да живее демокрацията по света! :D
Признавам, руснаците не са такива добри освободители, като западняците. Трябваше да ги освободят с масови бомбардировки, като американските в Ирак и Югославия.
Алкохолът употребяван ежедневно :D, нанася непоправими увреждания не само на физическото здраве, а и на психическото и ментално - човек е неспособен да мисли правилно и адекватно! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия