Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 13, 2023, 09:18:35 am ---В България над 75% от населението са русофили.
--- Край на цитат ---
1. Бъркаш "русофил" с "фен на Путин". Вече не веднъж съм казвал - библиотелката ми е пълна с руски книги. В колата си слушам предимно руска музика. Знам руски език и не се срамувам да го ползвам. Няколко пъти ми се случва да комуникирам с някакви заблудени молдовци и дори украинци (представаш ли си :) ) по улиците на София на руски език. Но това не ме прави човек, който ще поддържа безумията на режима в Московия. Още по-малко пък съм човек, който ще приеме че сме били "освободени" през 1944 година и след това "освобождение" сме били свободна и независима държава.
Паметника е символ на една историческа лъжа. Говорим специално за този паметник. Отново ще повторя - Руски паметник в София никой няма да го пипне. Дори съм готов да се обазаложа, че и "Коня" дет стърчи баш пред парламента никой няма да го пипне, макар че чисто патриотично и националистически пред парламента е много по-смислено да има паметник на Левски или Ботев.
2. Огромната част от населението (може би наистина 70%) са благоприятно настроени към обикновения руснак. Но може би само единици са тези, които биха оправдали политиката, която води държавата Русия специално в този момент.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 13, 2023, 09:18:35 am ---... Накрая и оркестър Вагнер ще дойде тук...
--- Край на цитат ---
Виждам как изключително спокойно и дори радостно приемаш възможността чуждестранни военни да се настанят на територията на държавата ти и да определят нейната вътрешна и външна политика. Язък ти за хайдутското потекло...
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 13, 2023, 09:18:35 am ---... Та другарю Горелка, въобще не се радвай на подобни събития. Ще дойде ден, когато ще се хванем за гушите...
--- Край на цитат ---
Ако такъв ден дойде, това няма да е защото на българина му е дошло до гуша. Единствения начин това да се случи е украинския, и това ще е следствие от изключително деструктивния подход на някои външни сили. За съжаление дори и тогава ще се намерят хора като теб, които ще се съгласят с позицията на официален Мухонасранск че Русия е дошла изключително да защити интересите на коренно руското население, живеещо от поне 70 години на част от териториите на България. И ще се намерят едни 20-30% от населението, които ще повярват на такива приказки.
Михаил Кузмов:
Колкото и да е тъжно и цинично, ще перефразирам едно изказване на Бойко! Лош маТриял сме българите! По точно разделен, разцепен, умишлено за нуждите на лидери! В крайна сметка страдащи са населението което няма нищо общо с тези амбиции!
Отговор за ЕДМ, така е за ЛНР, така е за ДНР, така е за СВО, такае за конфликта хамас Израел! Същото не стана ли вчера с футбола в Турция? От къде на къде да страдат тези около безумните лидери? Това е моята позиция! Ако на вас ви харесва друго......!?
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 13, 2023, 10:33:10 am ---Колкото и да е тъжно и цинично, ще перефразирам едно изказване на Бойко! Лош маТриял сме българите! По точно разделен, разцепен, умишлено за нуждите на лидери! В крайна сметка страдащи са населението което няма нищо общо с тези амбиции!
Отговор за ЕДМ, така е за ЛНР, така е за ДНР, така е за СВО, такае за конфликта хамас Израел! Същото не стана ли вчера с футбола в Турция? От къде на къде да страдат тези около безумните лидери? Това е моята позиция! Ако на вас ви харесва друго......!?
--- Край на цитат ---
Ами той Бойко - крадеца на коли от Чехия първо трябва да пита огледалото, той какъв материал е, че тогава да квалифицира останалите. Та именно той е подлога на чужди лидери и посолства.
Ами като си съгласен с геноцида нада населението в ЛНР и ДНР, защо задаваш тъпи провокативни въпроси, как да сме квалифицирали ранените в Киев от руските атаки?
Нали ти дадох примери?
Не може да посегнеш, за да нараниш и после да се чудиш, защо ти чупят главата.
Не може да искаш да ти изрежат тумор, без да си наясно, че ще се реже и здрава тъкан.
Няма как Русия да бъде безкрайно прецизна в ударите си. Ако не ги интересуваше живота на мирното население, щяха на направят, като САЩ в Багдат. Още първата седмица те опустошиха целия град с авиация и ракети и загинаха над 750 000 мирни жители.
Защо не перефразираш въпроса си със САЩ при подобна ситуация, как квалифицираш тяхното?
Разбираш ли, че няма никакъв смисъл от твоите провокативни абстрактни въпроси?
Отговорено ти беше и ти нищо не каза - започна да ми говориш общи приказки, как страдал разделения народ.
Ами като искате да не страда и да не е разделен, не правете провокации, защото ви казах - отиваме към украинския сценарий.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 13, 2023, 10:12:55 am ---1. Бъркаш "русофил" с "фен на Путин". Вече не веднъж съм казвал - библиотелката ми е пълна с руски книги. В колата си слушам предимно руска музика. Знам руски език и не се срамувам да го ползвам. Няколко пъти ми се случва да комуникирам с някакви заблудени молдовци и дори украинци (представаш ли си :) ) по улиците на София на руски език. Но това не ме прави човек, който ще поддържа безумията на режима в Московия. Още по-малко пък съм човек, който ще приеме че сме били "освободени" през 1944 година и след това "освобождение" сме били свободна и независима държава.
Паметника е символ на една историческа лъжа. Говорим специално за този паметник. Отново ще повторя - Руски паметник в София никой няма да го пипне. Дори съм готов да се обазаложа, че и "Коня" дет стърчи баш пред парламента никой няма да го пипне, макар че чисто патриотично и националистически пред парламента е много по-смислено да има паметник на Левски или Ботев.
2. Огромната част от населението (може би наистина 70%) са благоприятно настроени към обикновения руснак. Но може би само единици са тези, които биха оправдали политиката, която води държавата Русия специално в този момент.
Виждам как изключително спокойно и дори радостно приемаш възможността чуждестранни военни да се настанят на територията на държавата ти и да определят нейната вътрешна и външна политика. Язък ти за хайдутското потекло...
Ако такъв ден дойде, това няма да е защото на българина му е дошло до гуша. Единствения начин това да се случи е украинския, и това ще е следствие от изключително деструктивния подход на някои външни сили. За съжаление дори и тогава ще се намерят хора като теб, които ще се съгласят с позицията на официален Мухонасранск че Русия е дошла изключително да защити интересите на коренно руското население, живеещо от поне 70 години на част от териториите на България. И ще се намерят едни 20-30% от населението, които ще повярват на такива приказки.
--- Край на цитат ---
В пълна грешка си за отношение на русофилите към политиката на Путин. Те я одобряват. Одобряват, защото той защитава националния си интерес, защото той прекрати източването на държавата и разпарчетосването. А всеки знае, че тази война е подготвена от САЩ, дори и те го казват, не е нужно да спорим с тях. За никого не е тайна, че украинците не биха издържали и 1 ден без американските оръжия, разузнаване и командване, силите им са несъпоставими.
За каква лъжа говориш за паметника?
Защо не говориш за лъжата на паметника на американските летци, защо не съборите него?
Тези летци спасители на българския народ ли са или убийци?
Виждаш ли двойния аршин?
Защо германците не събориха крематориумите?
Аз ли съм приемал с радост чужди войски на територията на България?
Не беше ли ти защитника на намиращите се в България американски окупационни войски?
Продължавайте да дразните ситуацията в България, обещавам ви сериозни последствия и то в близко бъдеще.
Михаил Кузмов:
Ами като си съгласен с геноцида нада населението в ЛНР и ДНР, къде точно прочете това?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия