Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (472/919) > >>

Михаил Кузмов:
ЕДМ, така и така си започнал да ми съчиняваш автобиография, искам да те предпазя от грешки! После ако намериш някой да я чете ще се подпиша и издаваш от свое име! Например "Житие и страдание беднаго св.св. саркопен Михаил" Как ти се вижда? Ся първо, взе че ме роди на село преди няколко поста! Нищо лошо не си казал но е грешка. Роден съм в Асеновград. Айде да не ти чета история за този град, и защо е трудно да ме хване анатема! Хайде по нататък ще продължим че батко ти Джул ми звъни от Бахамите!

VITAN:
Бях ви казал, за едно сбъднало се наполовина пророчество (войната между Русия и Украйна).
Започна да се сбъдва втората част - вече 6 станции на киевското метро са под вода...

Като стана дума за вода - на вода вече едно племе **** Хехемона,
а той от страх вика:
- Дъждец вали...

https://www.youtube.com/v/agFUz_tlEgI
Без шлемов и бронежилетов: Маленькое государство держит в страхе весь Вашингтон

И да не е толкова тъжно на... малко смях - когато Зеленски беше прост шут и обясняваше, как Путин му взел бракуваните танкове:

https://www.youtube.com/v/cAfXNbnXwxg
Зеленский кривляет Грузию Украину и США

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 12, 2023, 06:57:26 pm ---Лъжец си ЕДМ-е, лъжец... ама забравяш че тук сме се събрали доста пенсионери, и прекрасно знаем колко е размера на пенсията в БГ.

--- Край на цитат ---

Какъв пенсионер си ти лъжец с лъжеца ти, дето гласуваш за баш комунисти и 6-аци  :), нали беше на 58 г.?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 12, 2023, 08:41:32 pm ---Какъв пенсионер си ти лъжец с лъжеца ти, дето гласуваш за баш комунисти и 6-аци  :), нали беше на 58 г.?

--- Край на цитат ---
Пенсия се полага не само за възраст. Ама то малко логика се иска човек да има...

А "комуниста" и "колегата 6-так" гледам добре се справя още от началото :) Шмайзера вече е на земята:

Злобно отрязан направо с флекса. А който иска да вярва че само ще се разглоби внимателно и ще се премести в някой музей... :)

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2023, 08:02:29 pm ---ЕДМ, така и така си започнал да ми съчиняваш автобиография...

--- Край на цитат ---
Това си му е в кръвчицата... прграмирано му е в гените от помията която гледа в Интернет... Всички които не споделят неговите възгледи са врагове на народа и трябва да им бъдат пришити някакви измислици. Няма значение дали са верни - трябва да се поватарят всеки ден, ако може - с големи букви и болднат шрифт. Ако се повтаарят достатъчно дълго, опитите показват че овцете почвали да вярват. Ама май е сбъркал кошарата ... :)
Оловните обувки са класически пример за проявление на заболяването - чул че има такова нещо като оловни обувки, ама не разбрал че ги носят само тежководолазите, а за к'во ги носят изобщо не му се побира в главицата ...

Витко, помагай на момчето, че се оплете във фантазиите си... :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 12, 2023, 08:52:33 pm ---Пенсия се полага не само за възраст. Ама то малко логика се иска човек да има...

--- Край на цитат ---

Пенсия се полага и по болест.
Ама ти нали каза, че си бил здрав?
Освен си мисля, да не си инвалид с главата нещо - мозъка  :), май ти е малко?  ;D

И сега аз трябва да ти изкарвам пенсията?  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия