Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Божеее!? Скоро ще честваме 1ва годишнина от СВО ли беше, война ли беше, както и да беше, все тая! Да се подготвим като за Великден! Това, без да се плашим, епизод 2!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 22, 2023, 07:20:40 pm ---Това, без да се плашим, епизод 2!
--- Край на цитат ---
Споко.о..о, важното е, че няма да има епизод 3!
Обяснявам защо:
Реально положение дел в американском "ядерном щите"
(или на български => старост, нерадост)
https://www.youtube.com/v/fvV4Qx6lNIY
И не, не лъже ни на йота!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 22, 2023, 07:20:40 pm ---Божеее!? Скоро ще честваме 1ва годишнина от СВО ли беше, война ли беше, както и да беше, все тая! Да се подготвим като за Великден! Това, без да се плашим, епизод 2!
--- Край на цитат ---
Ти по-добре се ослушай за някой гей-парад в София, питай Горелката той им разбира, вземете си с твоя Джул по едно байраче с цветовете на дъгата и може да отпразнувате с по един тегел на парада. :D
Знам, че са ти омръзнали 9-вето септемврийските паради и тия на 3-ти март. :)
Михаил Кузмов:
Благодаря за съвета! Бая е късно да обърна резбата! Виж за теб... щото виждам доста ги разбираш тия работи! Чета че знаеш за съдържанието на плейбой, пък аз дори корицата не съм му виждал. Не зная там дали пише за тия работи!
EDM electronics:
Оркаджия,
не те карам да обръщаш полово резбата, ти политически отдавна си я обърнал, нали тия гей-паради ги докараха твоите демократи американци, дето ни ограбват, резонно е да им ходиш и на парадите, не на Путиновите паради 9-ти септември с победата над фашизма в България - това имах предвид с най-добри намерения. :D
А иначе за гей-списанието Плейбой си се объркал. Не аз му разбирам, а твоя приятел Джул-Горелката. Той ме убеждаваше разпалено, че това било някакво изкуство. Него питай за подробностите, той е по тия модерни работи, аз съм жигуладжия от провинцията и не ги разбирам, като него. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия