Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2023, 10:01:58 pm ---Мани фолклора. Има нещо страшно!
Главният украински пропагандист Арестович обърна палачинката. А ти кога?!
--- Край на цитат ---
Абе и един велик московски военачалник се сещам как обърна палачинката... така я обърна че прекопаха магистралите към Москва да го спират... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2023, 10:23:34 pm ---Помните ли, преди името на България беше Народна Република България, т.е. държавата принадлежеше на народа. През 1989 г. обаче /тогава съм бил младеж на 2 г. и съм си играел с пишката вече :)/ държавата престана на принадлежи на народа и това "Народна" съответно беше премахнато и стана само Република България.
--- Край на цитат ---
Помним и как по същото това време коригираха член 1 на конституцията...
EDM electronics:
Технически форум е нали?
Знаете 3-тия закон на Нютон: "Всяко действие е свързано с равно на него и в противоположна посока противодействие".
Десетилетия колониално американско робство с акселерация /ускоряващо се/ провеждаше американската политика на русофобия - да накарат българския народ да намрази Русия и тя да бъде обградена с врагове. Само така могат да я победят - тя да остане сама с целия свят. А както обичат американците да не се бият лично, а прокси, накрая да ни хвърлят и във войната си срещу Русия, също като хохлите.
Понеже медиите са техни и там американците са безусловен победител, та успяха да внушат на всички източни славянски народи, че източникът на всичките техни беди са или бившите комунисти, или руснаците, като правоприемници на комунистите, ако и това не се върже диктатора Путин пряко засяга тяхното благосъстояние.
И ако човек е по-простоват и необразован, като да речем кранист, багерист, горелчик :) и т.н., той вече е налапал въдицата на тия дето са го сготвили и не само идейно, но и физически е готов да се бие, да обвинява ония, които довчера са го хрантутили. Взел пенсия с техните оръдия на труда, изградил държавата си с техните безплатни суровини и технологии, ползваш язовирите им и инфраструктурата им на ВЕЦ сега да изкарва заплата от капиталист и да плюе неговата верица нехристиянска, да недоволства и да обижда на комунист със светлата си душа.
Той за миг си повярва, че е набрал инерция и ще дерибейства тук във форума без дори да подозира, че аз само чакам точния момент в засада и следва блокаж. :)
Появявам се винаги в точния момент. В противен случай Другарки и Другари тук - малкото островче на т.н. измислена демокрация щеше да се превърне в поредния рупор - говорител на неолибералната, фашистка и сатанистка пропаганда. Не ни стигат централните еничерски медии, които освен русофобия друга не транслират, а и тук го ударихте на русофобия.
Колкото по-русофобска е политиката и риториката, толкова повече по закона на Нютон аз лично и не само аз ще се активизирам/е. Няма никак да ви е удобно Другарки и Другари!
Избийте си го от главите:
Докато съм тук няма да ви дам да си развявате коня на Велзевул! :)
Ще ви дам аз на вас един комунизъм... :)
VITAN:
Кой и защо прати курбан стотици хиляди украинци?
Или още за неграмотността, наглостта и лицемерието на англо-саксонските военачалници...
Перфектен анализ:
https://www.youtube.com/v/lQ02sZoq9J8
Отправили У отряды на убой к Русским. Кто лишится головы за провал наступа ?
Ако все пак на Жужи му светне, кой ще е следващият принесен курбан за кефа на "господарите",
може да си припомни старият репертуар (за кварталният ОФ клуб) 8) :D
https://www.youtube.com/v/1tgFZP4NxBo
Михаил Кузмов:
Е що тогава оплюваш Троцки?
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2023, 09:59:33 am ---Е що тогава оплюваш Троцки?
--- Край на цитат ---
Деде,
да спираш активна творческа дейност... Стига си писателствал.
Вечно не разбрал!
Нерде Троцки, нерде тролинг!?
Промоция (продължение на темата):
https://www.youtube.com/v/vAbvv9ZqIJo
П.п. Изпроси си го...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия