Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (465/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 11, 2023, 08:55:34 am ---Да, накрая - опашки за яйца посред зима :)
https://www.youtube.com/v/YkCVUTNE4-o

--- Край на цитат ---
Дребнав, ай с'я малко ZOOM OUT:

СССР и Русия изплащаха Ледн-лииз-а от WW2 около 70 години. А те са резурсно обезпечени.
Украйна (без Донбас) не е ресурсно обезпечена и ще плаща за ултра-скъпия боклук на САЩ (с изключение оръдието 777)
Ленд-лииз-а има-няма 350 години! Слава кокаине! Дебилом слава!

Малко щатски хай-тек:

https://www.youtube.com/v/_EpPXdL3Y7Q
«Султан» всадил нож в спину НАТО: «С-400» просканировали «насквозь» F-35 и «доложили» в Москву!
-------

Промоция: (да разберете 1-вото, англичаните воюват по възможност винаги с чужди ръце)

Чарлз XII: „Русия е джудже и аз ще я съборя на колене“ 1707

…след Полтавската битка Швеция губи статуса си на велика сила завинаги…

Фридрих II: „Ще завладея изостанала Русия“ 18 век

…през 1759 руснаците влизат в Берлин…

Наполеон Бонапарт: „Русия е колос на глинени крака. Ще я унищожа.“

…през 1814 руските войски влизат в Париж…

Адолф Хитлер: „Ще завладея СССР към края на лятото“ 1941

…през 1945 Хитлер се самоубива, когато Червената Армия влиза в Берлин…

………………………………………

Ако имаш проблем с европеец и му удариш един плесник, той ще се уплаши и ще избяга.

Ако имаш проблем с американец и му удариш един плесник, той ще почне да те съди.

Ако имаш проблем с руснак и му удариш един плесник, ще разбереш, че сега започва истинския ти проблем…

И внимавайте, когато  мислите, че руснакът е вече на колене – той просто си връзва кубинките…

Тихомир Василев

EDM electronics:

--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2023, 09:02:05 am ---
Ако имаш проблем с руснак и му удариш един плесник, ще разбереш, че сега започва истинския ти проблем…

И внимавайте, когато  мислите, че руснакът е вече на колене – той просто си връзва кубинките...

--- Край на цитат ---

И с мен е по същия начин.  :)
Понякога дори се замислям, дали не съм руснак?  :)

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2023, 09:02:05 am ---«Султан» всадил нож в спину НАТО: «С-400» просканировали «насквозь» F-35 и «доложили» в Москву!

--- Край на цитат ---
Това не променя факта, че няма яйца. И докато изплащаха ленд-лийз-а нямаха, и сега продължават да нямат. Вяся и Маша изобщо не ги грее това, че С400 прихванала и доложил нещо си. Те искат яйца на масата си.
И да бяха само яйцата - щеше да е добре... Страната която е номер едно по газодобив и по залежи на газ не може да осигури газ до половината от жителите си - топлят се с дърва.

--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2023, 09:02:05 am ---Украйна (без Донбас) не е ресурсно обезпечена и ще плаща за ултра-скъпия боклук на САЩ (с изключение оръдието 777)

--- Край на цитат ---
С малката разлика че парите които взима Украйна са заеми в много малка част. Огромния паричен поток са помощи, които няма да бъдат връщани. Същото се отнася и за въоръжението - огромна част от него се предоставя безвъзмездно, предава се за ползване и едва ли някой очаква то да бъде върнато някога.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2023, 09:39:24 am ---Понякога дори се замислям, дали не съм руснак?  :)

--- Край на цитат ---
Нямаш шанс - не пиеш. Но от друга страна си толкоз заблуден, че спокойно можеш да се впишеш в онова стадо.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 11, 2023, 10:21:23 am ---С малката разлика че парите които взима Украйна са заеми в много малка част. Огромния паричен поток са помощи, които няма да бъдат връщани...
--- Край на цитат ---
1. Лъжеш.
2. Да, статото тъй трябва да мисли. Така няма да се вълнува излишно и да пита излишно.
3. Икономиката на Украйна е плач и скърцане със зъби.
4. И да, ще плащат Ленд-лииз-а на САЩ около 350 години. Това не съм го сметнал аз, но за тия взети милиарди $ и техните възможности - това е...
5. Има-няма вече 2/3 от земите им са на янките (The Vanguard Group и пр.).
6. Слава Украине! Упс, кокаине!! Дебилом слава!

Михаил Кузмов:
Аааа! Начи на нас ще плащат БТРите! Ся вече шъсъ упраим!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия