Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (451/919) > >>

EDM electronics:
Весели празници!  :D

https://www.tiktok.com/@fakeplayer.official/video/7306229527385066784

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 01, 2023, 03:27:55 pm ---1. А Карбовски можеш да си го гледаш в захлас - и Митрофанов кани, и кой ли още не... чакам да му осигурят прякефир и с Кремъл - за особени заслуги...

2. Казвам ти отново - с подпъхването на малко истина между камарите лъжи те няма да станат истина. А начина по който го правиш за мен лично е обиден - явно ме имаш за пълен дебил за да се опитваш да пробутваш г*вно в красива обвивка.

3.Да, България е свободна и суверенна - избираме си "другари" за кметове въпреки недоумението на западните ни шефове. Или сега ще кажеш че САЩ и Запада са ни натресли ДС потомък въпреки нашата съпротива? :)

--- Край на цитат ---

1. Не ти харесват нещо гостите на Карбовски, а те са американци. Не съм ти дал руски източници. Не ти отърва това, което говорят американците.

2. Кое е лъжи от това, което съм казал? Това че, гласуваш за 6-ци ли? Това, че си ползвал комунистически връзка при имиграцията ти в София ли? Това, че си работил в ДС?

3. Най-голямата глупост е да кажеш, че България била суверенна. Толкова е суверенна, че копои от американското посолство са навсякъде надзиратели във властта. Американския диктатор му е все едно дали комунист или анархист ще е кмет, важното е да им играе по свирката - за каква демокрация говориш, ти нормален ли си?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 01, 2023, 09:02:09 pm ---1. Не ти харесват нещо гостите на Карбовски, а те са американци. Не съм ти дал руски източници. Не ти отърва това, което говорят американците.

--- Край на цитат ---
И ти не харесваш Ходорковски и Навални, нали? :) А те са си руснаци. Или ти отърва това, което те говорят?

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 01, 2023, 09:02:09 pm ---2. Кое е лъжи от това, което съм казал? Това че, гласуваш за 6-ци ли? Това, че си ползвал комунистически връзка при имиграцията ти в София ли? Това, че си работил в ДС?

--- Край на цитат ---
Само едно от трите е достатъчно близо до истината. Другото е твоя измислица, третото е... художествено преувеличение да го кажем. Може пък да се сетиш кое кое е :)

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 01, 2023, 09:02:09 pm ---3. Най-голямата глупост е да кажеш, че България била суверенна. Толкова е суверенна, че копои от американското посолство са навсякъде надзиратели във властта.

--- Край на цитат ---
Сещам се за глава на една от властите, дет не знам как ще кажеш че е американски копой. Тая задачка ще е малко по-трудна за възможностите ти, но все пак... напъни малко мозъчето.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 01, 2023, 09:02:09 pm ---... Американския диктатор му е все едно дали комунист или анархист ще е кмет, важното е да им играе по свирката - за каква демокрация говориш, ти нормален ли си?

--- Край на цитат ---
А защо не допуснеш че понякога ние и американците можем да имаме общи интереси и "свирките" ни да са в една тоналност?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 01, 2023, 09:15:01 pm ---Сещам се за глава на една от властите, дет не знам как ще кажеш че е американски копой.
--- Край на цитат ---
Бедна ти е фантазията колко може!!! Но психо-десният планктон по правило е алергичен спрямо полит-некоректна информация.

--- Цитат на: juliang в Декември 01, 2023, 09:15:01 pm ---А защо не допуснеш че понякога ние и американците можем да имаме общи интереси и "свирките" ни да са в една тоналност?
--- Край на цитат ---
Няма как! Само американците искат да надуват свирката! Другите не може да надуват (реферската свирка де)... Може например, като тъпанари да бият тъпана!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 02, 2023, 04:29:44 pm ---Бедна ти е фантазията колко може!!! Но психо-десният планктон по правило е алергичен спрямо полит-некоректна информация.

--- Край на цитат ---
Същото се отнася и до психо-левия планктон...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия