Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (449/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 30, 2023, 12:51:53 pm ---1. Затуй спри да рИвеш кат ощипана мома как държавата е кофти, как всичко се разсипвало и как сме били колония.

2.А ако беше свършил и нещо полезно за обществото - държавата щеше да е още по-хубава. Ама ти си научен само да лежиш по гръб, да си бъркаш в дупките и да ревеш как сме били роби.

3.И щот съм ползвал комунистически връзки и съм блажил, затуй сега съм с оловни обувки в смрадта на мандрите...

4. А ти като един потомствен войвода, партизанин и радетел на БКП можеш да си позволиш да плуеш в някое кафе и да зяпаш дебелите задници на циганките в Сливен... щот сегашната власт те репресира, поробва и продава на запада:)

--- Край на цитат ---

1. Да спра....
ей такива като тебе последните 35 г. затриха селата и затвориха 1 300 училища, навъдиха наркомания, педерастия, проституция, опростачиха нацията - за последното ти си живия пример. Да си трая викаш...

2. Защо си мислиш, че за да вършиш нещо полезно трябва да си наврян в боклуците, както ти си си избрал? Аз докато си пия кафето надника ми върви.  :) Това е комунизма...  :)

3. Че си ползвал комунистически връзки за софийско жителство, ползвал си или ако не ти директно, то баща ти. Но това, че си с оловните обувки не са ти виновни комунистите. Просто ти за друго явно не ставаш, иначе трябва да си мазохист, ако можеше, като мен да чешеш пъпа по цял ден - платно, да предпочетеш да даяниш в циганска компания в хлебозавод Демея при миризмите и хлебароците. Аз от този хлебозавод не съм ял хляб поне от 20 г. - въобще не ме интересуват дунапрените им химически бъркочи, както и не съм гледал телевизия повече от 15 г.

4. Благодаря ти за потомствените ми определения.  :D Така е, прадядо ми е бил хайдутин. Знаеш тук по моя край е било люлката на хайдутлука. Докато по твоя само мишки са се раждали. То там из вашите села няма нито един да е бил хайдутин или партизанин, защо се учудваш, че имаш робско самосъзнание? Под крушите не падат ябълки. Но не знам за какви циганки ми говориш, не се заглеждам по патладжани - имаш много извратено въображение. Друго си е ти, като защитник на гейовете и парадите им...ще ти дойде до главата това, тогава ще викаш де си EDM-е, де си, ела тук с джумука и налагай здраво...  ;D Чак тогава ще ме разбереш...сега си някакъв демократичен, заблуден либерален идеалист.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 02:46:52 pm ---1. Да спра....
ей такива като тебе последните 35 г. затриха селата и затвориха 1 300 училища, навъдиха наркомания, педерастия, проституция, опростачиха нацията - за последното ти си живия пример. Да си трая викаш...

--- Край на цитат ---
Защото такива като теб не си вдигат трътката да отидат до урните и да гласуват. Стои на пейката пред хоремага, налива се с боза, бърка си в носа, зяпа задниците на циганките и само плаче как държавата отивала на кино. Обаче все не намирал кандидат който да подкрепи на изборите. Не му харесвал дядо му, или прическата му...
Точно такива като тебе затриха държавата с безразличието си.

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 02:46:52 pm ---2. Защо си мислиш, че за да вършиш нещо полезно трябва да си наврян в боклуците, както ти си си избрал? Аз докато си пия кафето надника ми върви.  :) Това е комунизма...  :)

--- Край на цитат ---
Докат си на надник няма да разбереш какво е демокрацията.

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 02:46:52 pm ---... да предпочетеш да даяниш в циганска компания в хлебозавод Демея при миризмите и хлебароците. Аз от този хлебозавод не съм ял хляб поне от 20 г. - въобще не ме интересуват дунапрените им химически бъркочи, както и не съм гледал телевизия повече от 15 г.

--- Край на цитат ---
Нали и съгражданите ти с моравите венци също трябва да ядат бе ЕДМ-е... Ти хляба не си ял, може би и мляко и сирене не ядеш, дрехи не носиш... а всичко това идва при теб с моята помощ. А ти едни такъми за риба прайш само... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 02:46:52 pm ---4. Благодаря ти за потомствените ми определения.  :D Така е, прадядо ми е бил хайдутин. Знаеш тук по моя край е било люлката на хайдутлука. Докато по твоя само мишки са се раждали. То там из вашите села няма нито един да е бил хайдутин или партизанин, защо се учудваш, че имаш робско самосъзнание?

--- Край на цитат ---
Точно ти си с робското самосъзнание - висиш в нета и се жалваш как сегашните сахиби биели повече от предните сахиби... ама нищо не правиш по въпроса. Назначават му управляващи, разпродадоха му земята за която дедите му са си проливали кръвта, а той седи, врещи по форумите и развява прашасалото родословно знаме от преди век.

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 02:46:52 pm ---... тогава ще викаш де си EDM-е, де си, ела тук с джумука и налагай здраво...  ;D

--- Край на цитат ---
Аз ако чакам мамини синчета кат теб да дойдат и да налагат здраво... само с чакането ще си остана. Таквиз кат теб ще се оплакват че обувките им били тежки, че хляба бил клисав, че пушката била студена, че в окопа било мръсно...

Ksurnev:
Тъй де, колкото повече, толкова повече, казал Скорпиона, и зачесал клавиатурата.

EDM electronics:
Ами селско момче е.  :D
Той е успял да избяга от село, но селото никога няма да успее, да избяга от него. ;D

Навремето са ползвали големи връзки в ЦК на БКП, да се заселят от село в София.
После му намерили работа в Държавна сигурност. Без малко да го направят партиен член.  ;)
Нищо, това не е толкова важно, по-важен е въпросът: На кой му позволяваха да работи в такива секретни и висши партийни институции?  :)

Мислите ли, че това са случайни хора?  :)
Защо EDM electronics не го вземат в ДАНС, който е клон на ЦРУ?
А навремето младия още Горелкаджия, от село и направо в София и не къде да е, а в Държавна сигурност!  :D - той ги нарича галено "колегите".   :D

Но не с това свършва тази хубава приказка Другарки и Другари, Евроамреажи: :)
В изборния "демократичен" процес, той гласува за лица, закърмени с идеите на БКП, с родители парвенюта от най-висшите ешелони на партията, същевременно офицери не от кой да е отдел  :D, а от 6-то Главно управление на Държавна сигурност.  :D

Този Другар, не успял да се реализира, макар и да е получил голям шут отзад и начално професионално ускорение от структурите на БКП и ДС, явно непригоден за каквото и да било, дори отказал да учи във ВУЗ  :D, надянал оловните обувки от немай къде.  :D

Обиден на онези, които му дали старта в живота и поднесли на тепсия службички и привилегии, той сега ги плюе, преминал е от другия бряг, но със старите другари от БКП и ДС - той за тях гласува.  :D

Възмущава се, вика:
EDM-e, ти защо не гласуваш за ето тези хора от БКП и ДС, като мен, майките им и бащите им да са офицери от ДС, че така да се оправила държавата. Вика ти EDM-е си комуниста, не аз, който съм им ял от софрата.

Каква върховна наглост...  :)

VITAN:
С любезното съдействие на EDM:

https://www.youtube.com/v/bSG5FTAPeUA&t=463s
Фолксваген обяви, че "не е конкурентен вече" без руските ресурси. Започва да уволнява хора...

Промоция:
https://www.youtube.com/watch?v=wunGgSAUmvM
Эти 2 фактора погубят любую страну: Предупреждения уже высланы. Почему об этом все молчат ?

P.s.
Верховный суд России признал движение ЛГБТ экстремистским и запретил его деятельность на территории нашей страны. Решение о полном запрете ЛГБТ-движения в России вступает в силу немедленно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия