Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 20, 2023, 04:50:56 pm ---Алоу, нацика?!
Вие нацистите кога ще спрете да биете по центъра на Донбас всеки Божи ден?! Вчера (по памет) убихте около 10 цивилни! Библиотеката какво ви пречеше?!
--- Край на цитат ---
Яааа, сети се най-накрая :)
--- Цитат на: VITAN в Февруари 20, 2023, 04:50:56 pm ---Да затворите стотици хора в бункер за 4 седмици (жени, деца и старци), без никакви санитарни материали, що не искали да се изселят и пр, и пр.
--- Край на цитат ---
Яааа, сети се:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 20, 2023, 04:50:56 pm ---А на Украйна отдавна поздравът е такъв, със Зиг-Хайл:
--- Край на цитат ---
А от другата страна на фронта една немалка част се поздравяват с "Аллах Акбар"...
VITAN:
Неееевървиш! Твоя AI и/или факт-чекъри да правят като вятъра...
Ма споко де, нали ти казах, че за моя сметка ще ходиш в Москва, на парада на Перемогата!
С'я - за прашките - твоя грижа.
juliang:
"От ранна детска възраст им разбърквали ценностите, сексуалното образование обърквало малките деца, налагали им някакви се еврогейски ценности..."
А от тия какво ще излезе бе Витко:
къде са куклите и камиончетата, с които тези деца трябва да си играят на тази възраст? Как ли им обясняват какво е това и за какво служи? "Мили дечица, с това можете да убивате други дечица..."
Да ви имам ценностите...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 20, 2023, 04:18:01 pm ---Алоу, войводата, не виждам да пишеш от Донбас, сражавайки се срещу съвременния фашизъм. Задклавиатурни войводи с лопата да ги ринеш...
--- Край на цитат ---
На руския фронт има кой да бие фашистите, нямам съмнение, че ще бъдат изчистени до крак. Аз си пазя силите, уменията и желанието на нашия фронт, ако не дай Господ се наложи.
Виждам, че симпатизираш на фашистите и не само ти, ами тука сте една шепа, барабар с Оркаджията. Ако обаче навремето Д-р Ментгеле от Освиенцим беше одрал, като на лисица на баба ти и на дядо ти кожите :D и с тях бяха облицовали седалките на ей такова старо БВМ като твоето, да си търка някой от СС фашага гъза в тая естествена кожа, едва ли щеше да си така духовит на тая тема, нямаше да ми даваш думата, да ме преварваш, какъв антифашист си.
Но такива като тебе "софИАнци" имат твърде материални разсъждания, макар и да нямат нищо от Сименс и Хитачи в къщата си.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2023, 08:22:02 pm ---На руския фронт има кой да бие фашистите, нямам съмнение, че ще бъдат изчистени до крак. Аз си пазя силите, уменията и желанието на нашия фронт, ако не дай Господ се наложи.
--- Край на цитат ---
НАТО-вски войски в България има ли? Има. Правителство което поддържа тесни вързки със САЩ и Западна европа има ли? Има. Оръжие за Украйна пращаме ли - пращаме.
Какво още чакаш? Да направят гей-парад на площада в Сливен ли? :)
Ето публикации от пресата, да знаеш кое къде е в твоя град: https://bg-voice.com/bulgarskite_mineralni_bardaci/
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2023, 08:22:02 pm ---... макар и да нямат нищо от Сименс и Хитачи в къщата си.
--- Край на цитат ---
Що ти понеже си се заринал с неща "сделано в Россия" у дома...
Жигулата не се брои, щото в БМВ-то и в Опела ми огромна част от оборудването е именно на Сименс.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия