Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (421/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Ноември 17, 2023, 10:19:15 am ---Разликата на компанията която ви посочик и тези като Волво е огромна. Едната, Волво е създадена и развита в Европа, американците я купуват като вече развита и установена компания...

--- Край на цитат ---
Волво е собственост на китайската Geely.

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Ноември 17, 2023, 10:19:15 am ---... която ви посочих е създадена и развита от Европейски капацитети на територията на New Mexico, то точно понеже е нямало достатъчно know-how или далновидност (или и двете) в САЩ за да се направи...

--- Край на цитат ---
... или е лиспвала "икономическа целесъобразност" - твоя любим термин. Сега целесъобразността е настъпила, и се пускат нови мощности за обогатяване на уран. Пускат се и нови мощности за производство на чипове, които отново чисто икономически не е било изгодно да се произвеждат в САЩ.
Всичко е въпрос на финансови възможности и на наличие на технологии, които на САЩ не липсват. А ако на нея й липсват, то партньорите от Европа ще помогнат. Да, ще трябва и известно време.

EDM electronics:
Другарю Кузмов,
не се крий зад паравана на "изобретенията"  :D, които си "правил"  ;D през соца в Института на изобретенията, като си ял бая тлъсти кифтаци  ;), които комунистите ти давали, за да ги плюеш сега, като в поговорката: "храни куче да те лае", защото този параван е прозрачен, не са видни никакви изобретения, а само едно голямо чесане на пъпа и то с години и години - блажени години...

Защо не направи досега поне едно изобретение във форума, нали е капитализъм и демокрация?
Комунистите ли ти пречат да изобретяваш?  :)
Някой болшевик от форума ли ти пречи на творческите технически способности?  :)

Не мисли, че съм те забравил. Аз забавям, но не забравям и не прощавам. Да прощава Господ... :)
Ял си кифтета - плащай.   :)
Ако се чувстващ ощетен от соца, като приспаднеш ползите, които си имал, като си чесал пъпа с години в тоя институт, сподели какви щети си претърпял, за да преценим дали имаш право на евентуално прихващане във връзка с перманентните ти оплаквания по болшевишките ти болежки.  :D

Михаил Кузмов:
Другарю! Защо така си надръвчен срещу мен? Аз съм спестявал от закуската, за това сега чеша пъпа! Притеснен съм! Путин е болен, некъф там се кани да го сваля! И той е притеснен! Това ме плаши! Ко праим после? А кажи де!

juliang:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 17, 2023, 06:28:23 pm ---Другарю! Защо така си надръвчен срещу мен? Аз съм спестявал от закуската, за това сега чеша пъпа! Притеснен съм! Путин е болен, некъф там се кани да го сваля! И той е притеснен! Това ме плаши! Ко праим после? А кажи де!

--- Край на цитат ---

Трябва да намери врага с партиен билет... в гените му е заложено :)

epwpixieq-1:

--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2023, 12:03:39 pm ---Волво е собственост на китайската Geely.

--- Край на цитат ---
Моя грешка обърках ги със Saab ( една 6 цилиндрова резачка, ми беше основната кола когато живях на източнотно крайбрежие ). Те последно време тези комании си менят собствениците доста честичко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия