Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 12, 2023, 06:42:51 pm ---Мда, трябва всички либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти да завият за правата на човека: Ветко тая плоча вече се изтърка и взе досадно да дращи! Дай малко творчество на мисълта, ако не ти липсва де!
--- Край на цитат ---
Не може да излиза извън скрипта... Точно като един друг младеж, той е зациклил на 3 думи и смята че ако ги повтаря 200 пъти, те ще станат истина. След малко ще се изтропа и другия, дет ще почне да обяснява за комунизма, за педалите и за оловните ми обувки... :)
--- Цитат на: VITAN в Ноември 12, 2023, 07:44:50 pm ---Този свят го управляват полезните идиоти! Защото са милиарди!!! И той става все по-гадно място за живеене.
--- Край на цитат ---
Света се променя, и динозварите трябва да се адптират. На никой не му харесва, но... такъв е живота. Еволюция, к'во да я правиш. Никой не го интересува че на теб или на мен не му харесвал. Милиардите се кефят, ще трябва да се адаптираме.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 12, 2023, 08:21:10 pm ---Света се променя, и динозварите трябва да се адптират. На никой не му харесва, но... такъв е живота. Еволюция, к'во да я правиш. Никой не го интересува че на теб или на мен не му харесвал. ...
--- Край на цитат ---
Адаптираме се бе Жужи.
Усвояваме хай-тек-а 8)
Ти снимката си я скри май, остана онази размазаната.
Попитах любезно AI за теб и той ми отговори, какъв си бил преди 5-10 години. Прилагам работата на AI.
Обаче имаме проблеeeм:
Zoom it!
juliang:
Изкарал ма е кат Исус Христос... такава хубава брада никога не съм успял да отгледам... :)
А проблема не го разбирам... ама той си е твой тоя проблем, що трябва да го разбирам...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 12, 2023, 09:55:51 pm ---А проблема не го разбирам... ама той си е твой тоя проблем, що трябва да го разбирам...
--- Край на цитат ---
Ако AI е прав, имаш проблем.
Но това е тест. За какво?
Ее, да видим кой ще го вземе 8)
Може би партийният секретар от Института? Нали там нещо акъл, наука...
juliang:
Само да вметна нещо, за да разбереш колко тази снимка отговаря на действителността, и колко си е измислил AI-то.
Над козирката на шапката има надпис (мисля се сещаш какъв - все пак е фирмена). И тъй като AI-то не знае какво трябва да пише там, то по-добре е да не пише нищо, отколкото да напише нещо, което да не е вярно. Но тъй като знае че на снимката трябва да има лице, то по информацията която му е предоставена е "дорисувала" физиономия. Да, не мога да отрека че приликата е поразителна, но... това е виждането на АИ как би трябвало да изглеждам.
Това е максимума, който е можело да достъпи АИ-то, тъй като това е оригинала, свален от телефона ми:
А усещам че ти по измислена от AI снимка почваш да даваш диагнози... :) Доста смело, бих казал...
P.S. Кат за без пари - толкоз от мен :)
P.S.S. Чеки да пробвам върху ЕДМ-а... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия