Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Тъй вярно другар! За какво да отговарям? Еми чесах пъпа, извинявай!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 09, 2023, 08:14:01 pm ---Тъй вярно другар! За какво да отговарям?
Еми чесах пъпа, извинявай!
--- Край на цитат ---
Ами примерно отдавна търся отговор на следния въпрос - мъчи ме начи ;):
Какво ти е мнението хипотетично за човек,
български-НАТОвски военен, командир на РУСКА гаубица, който неприкрито и съвсем директно плюе руснаците публично и недоволно по форумите, целенасочено с подправки на комунизъм ;), какви некадърници били и то при условие, че оръдието на неговия труд е НЕКАДЪРНА РУСКА ГАУБИЦА ЗАКУПЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ! ;), плюе на комунисти, обижда модератори на ТЪПУНГЕРИ, явно от позицията, че военните по принцип са си интелектуалци ;) и не може някакъв си КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕРОТОР да не е тъп по дефолт /тъпунгер/ и за капак на тази история - ТОЙ ВЗЕЛ ПЕНСИЯ ОТ РУСКАТА ГАУБИЦА и сега се изявява, като КАПИТАЛИСТ И ЕВРОАТЛАНТИК?
Иначе той натовски патрон не е виждал, камо ли снаряд и дори един патрон за пушка от САЩ не е получил, за да тури дан в заслужването на пенсията си - каква ирония на съдбата само... :)
Мислиш ли, че такъв човек е ял цял живот КИФТЕТАТА /руските-комунистическите/ :D, угоил се, самозабравил се аткуда жрал и от каво, и вика - ТЕ МНОГО КИСЕЛИ БЯХА ТЕС КИФТЕТА. :D
Кажи си мнението Другарю Кузмов, ако обичаш? :D
Михаил Кузмов:
Хмъъ! Сега едва намерих време! Мисля, кой фиксираш? Имам май бели полета!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 10, 2023, 06:17:10 pm ---Имам май бели полета!
--- Край на цитат ---
Не е Фън Шуй. Ай и малко жълти, даже кафяви:
"Културни войни" с Владислав Апостолов: Медийно ограмотяване и "оГРАНТояване"
Или как либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни идиоти и кухи лейки - публично ще се правят на бити с мокър парцал по главата, защото ще бъдат медийно грамотни:
https://bnr.bg/horizont/post/101906505/kulturni-voini-s-vladislav-apostolov-mediino-ogramotavane-i-ograntoavane Цъкаме и слушаме (с разбиране)
Аудиото започва така:
"Добре, че са световните власти, правилните партии, държавните агенции и неправителствените организации с правителствена подкрепа, за да ограмотят, възпитат и цивилизоват драматично дезинформирания човечец. Какво ще правят българите, например, без сочно спонсорирани програми за "медийна грамотност", "устойчиво развитие" и "демократична демократичност", разбира се. Ако не са международните институти за международно положение на положителна международност смятайте, че сме приключили..."
juliang:
Тук (и на Запад като цяло) поне имаш възможност да избираш ограмотител. А преди 40 години или сега в някои други държави нямаш тази възможност.
И не ми казвай, че в Московия "ограмотителите" бакчат про боно, че ще ти пусна пак клипчето за имотите на Соловьов.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия