Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (402/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 03, 2023, 10:35:15 am ---При условие че първите ти думи са лъжа, как очакваш някой да продължи да чете?

Един-единствен документ покажи, според който Донецк или Луганск НЕ СА украински до 2021 година.

--- Край на цитат ---

1. Конкретизирай, кое точно е лъжа?

2. Кога тройникът или четворникът на Путин  ;) /щото оригинала беше умрял още преди 20 г., а скоро умря и двойникът му по твои разузнавателни "сигурни  и достоверни" данни  :D"/ извърши престъплението - СПАСЕНИЕ на деца, до 2021 г., когато ДНР и ЛНР бяха още украинска територия?

3. Има ли значение кога е извършил "престъпното деяние"?

Явно имаш странното неразбиране на това, какво е "лъжа" и проста така хвърляш в пространството, да пискаш.

Като заговори за електронни елементи - една чужда за тебе непозната територия:
За тези от комунистическата партия на Китай ли имаш предвид или нещо друго?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 03, 2023, 11:05:44 am ---1. Конкретизирай, кое точно е лъжа?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 03, 2023, 08:57:07 am ---При провеждане на СВО в ДНР и ЛНР, които не са украински територии...

--- Край на цитат ---

Виждам обаче че има напредък...

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 03, 2023, 11:05:44 am ---... до 2021 г., когато ДНР и ЛНР бяха още украинска територия?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 03, 2023, 11:05:44 am ---Като заговори за електронни елементи - една чужда за тебе непозната територия:
За тези от комунистическата партия на Китай ли имаш предвид или нещо друго?

--- Край на цитат ---

Нещо и ти почваш да се изявяваш като гражданин на света. Покажи някой компонент, изработен в землянките на Московия, не се фукай с китайското производство.

П.С. Гражданите на Московия също трябва да се сдобият с виза за да посетят Поднебесната... :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 03, 2023, 11:22:13 am ---Виждам обаче че има напредък...

--- Край на цитат ---

Какво стана с "лъжата"?

Защо ме набеждаваш в морални престъпления, каквито не съм вършил?

Ти ме нарече публично лъжец без основание?  :)

Да ме наречеш "комунист" - това е комплимент  ;), но лъжец.....  това е вече евроатлантическа константна риторика...  :D

juliang:
Даваш му цитат - то вика "не е така". Типично по москалски...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 03, 2023, 10:35:15 am ---Абсолютно поддържам казаното. И един младеж тук плюе всичко западно, ама кат тръгне за риба не ходи с Жигулата, и кат седне да си лепи "творбите" на масата с поялника не ползва руски компоненти. Иска да сме заедно с Московия, ама не се сеща че ще му трябва виза за Гърция да си бърка в телесните отверстия по островите.

--- Край на цитат ---
И теб те гони шизофренията.
Това не е нито за мен, нито за EDM, нито за теб... То трябва акъл да се схване.
Апропо, спри да дрънкаш и покажи нещо, дори елементарно!
Може да не е гениално просто, като ключа на EDM, но покажи нещо твое?
Не пълни форума с дрънканици и дребни "контри" и "реконтри".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия