Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 02, 2023, 09:20:35 am ---Ако султан Ердоган вземе всичко до Пловдив и президента Радев седне на масата за преговори и подпише мирен договор, в който цяла Тракия остава турска - ти няма ли да искаш да го видиш висящ на дървото?
Това е въпрос и към младежа с турбопатриотските визии... :)
--- Край на цитат ---
Специално за Гражданина на света, който се дистанцира от българското си гражданство и история:
Ако:
1. Българската армия приложи геноцид над българското мюсюлманско етническо население в районите населени с такова;
2. Сключи мирно споразумение, да престане да прилага геноцид над това население в Минск, под наименованието Минск-БГ;
3. Не спази това споразумение и започне с артилерия да избива мирните граждани на площада;
4. 8 г. подред бомбардира с касетъчни бомби и ракети градовете с това мирно население и избия над 15 000 жители, от които повечето деца и майки.
Ще подкрепя Султан Ердоган, защото аз първо съм божи човек по душа и едва тогава български гражданин по тяло, за да спася тези хора от геноцид, независимо от тяхната вяра и етнос.
По същия начин съм заел и декларирал публично позицията си спрямо палестинския народ:
Израел извършват геноцид над този народ, по същия начин, както над тях е извършвал геноцид Хитлер.
Осъждам ЦЕЛИЯ Западен свят, наричащ себе си демократичен и страж на човешките ценности, като лицемерен и лъжовен, колониален и коварен. Аз не мога да бъда духом с този свят и никога няма да се интегрирам с него.
Анладин ми достум?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 02, 2023, 09:36:03 am ---
Ще подкрепя Султан Ердоган, защото аз първо съм божи човек по душа и едва тогава български гражданин по тяло, за да спася тези хора от геноцид, независимо от тяхната вяра и етнос.
--- Край на цитат ---
А с'я виж въпроса който съм задал и който си направил труда да цитираш.
Аман от копейковски истории - какъвто и въпрос да му зададеш, той само една плоча има и само нея я пуска...
EDM electronics:
Фъшис,
какво става в синя София?
Защо бъдещия кмет ще е червен и заяви днес, че украинското знаме няма да се вее на софийската община?
Нещо май хората са взели да се осъзнават. Усетили са накъде духа вятъра, разбрали са, че демократие са едни неофашисти.
Няма как да са други, защото искат да събарят паметника на освободителите от турско и фашистко, а поставят паметник на тия дето са сринали София из основи. Дори концлагерите в Германия не са саборени и никой не му е минавало през ум да събаря.
Не предполагах, че 3-тата световна ще е пак с фашисти.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 02, 2023, 07:39:31 pm ---Фъшис,
--- Край на цитат ---
Лекичко почваш да се оливаш.
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 02, 2023, 07:39:31 pm ---... искат да събарят паметника на освободителите от турско и фашистко...
--- Край на цитат ---
Голяма каша ти е в главата - за пореден път го демонстрираш. Вече ти го казах - онези дет ни освободиха от турско ги изклаха тези, дет ни освободиха от фашистко.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 02, 2023, 08:47:03 pm ---...онези дет ни освободиха от турско ги изклаха тези, дет ни освободиха от фашистко.
--- Край на цитат ---
Стариков Н. “1917 Кто убил Россию?" глава 1-2
https://www.youtube.com/v/b6TVmlivzsA
1917. Разгадка русской революции - Николай Стариков
https://www.youtube.com/v/4g-yW-pB0zo
Ликвидация России. Кто помог красным победить в Гражданской войне? - Николай Стариков
https://www.youtube.com/v/XDs_CZ6OKes
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия