Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 01, 2023, 11:35:31 am ---... Един единствен човек - Великия Путин провали техните планове и не само, но и с шахматни ходове на геополитическата дъска, ще фалира целия прогнил Запад.
Бог е с него - видно е. Западът много залитна на страната на сатаната и той е решил да приложи лекарството антибиотик от сатанизъм - Содом и Гомор.
--- Край на цитат ---
Е така се ражда фанатизма...
Човече, искрено се надявам това да е някаква неразбираема за мен форма на сарказъм, щото ако мислиш това което говориш... имаш сериозни проблеми на таванския етаж...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 01, 2023, 11:56:41 am ---Е така се ражда фанатизма...
Човече, искрено се надявам това да е някаква неразбираема за мен форма на сарказъм, щото ако мислиш това което говориш... имаш сериозни проблеми на таванския етаж...
--- Край на цитат ---
Просто така изложено твърдение, без аргументация е присъщо на необразован и незнаещ индивид.
А аз нямам съмнение за тебе, че имаш проблем на твоя "тавански етаж".
Ако ти мислиш противното, то е сигурно. А когато заговориш за свобода, която се изразявала с педерастия - то е затвърждаващо.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 01, 2023, 12:01:54 pm ---Просто така изложено твърдение, без аргументация е присъщо на необразован и незнаещ индивид.
--- Край на цитат ---
Аргументацията ми я има онлайн във всеки финансов сайт. Пишеш RUB/USD или RUB/EUR и я виждаш.
Ако еврото или долара са ти противни, можеш да погледнеш и котировката към златото... картинката не е кой-знае колко по-различна.
VITAN:
Жужи И. Кехая,
1. Имаш война, на противника помагат над 50 пудели на Хе-хе-мона.
2. Санкциите над Русия са вече много хиляди - изобщо им изгубих края.
3. Имаш руска икономика, която расте. И изобщо не се кани да фалира.
4. Имаш 5-та колона олигарси, които въпреки, че ги окрадоха, правоверно изнасят капитали. Това им е в червата! Много малко от тия имат руска кръв.
5. Русия е във валутен борд.
6. Путин каза: ако Украйна (т.е. USA) загуби, край на 500 годишната хегемония на колективния Запад! Няма да граби, ще му избият зъбките - така да се чете между редовете...
7. Ти къде се буташ бе слуга?! Богаташче ли стана тия дни, американско гражданство ли получи?! Оо, да, задължително винаги си сред ония... полезните...
П.п. Не долара се качва, не толкова златото се качва, колкото еврото пада. Благодарение на либерасите, сороспиите, ибрикчиите и полезните идиоти от еУропската уния.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 01, 2023, 12:04:02 pm ---Аргументацията ми я има онлайн във всеки финансов сайт. Пишеш RUB/USD или RUB/EUR и я виждаш.
Ако еврото или долара са ти противни, можеш да погледнеш и котировката към златото... картинката не е кой-знае колко по-различна.
--- Край на цитат ---
Ако беше поне малко умен, нямаше да излагаш такива прости аргументи.
Не може курс на валутата да е показател за това което говорих аз, то дори няма никаква връзка.
Това показва, че си една тъпа система - приеми го като критика, не обида. Тъпа система си и това е....
Но дори да предположим, че се касае за стандарт на живот, то пак е невъзможно с курса на валутата да обосновеш такъв. Примерно:
100 японски иени = 1 лв.
Ако твоята логика беше вярна, излиза, че българския стандарт е 100 пъти по-висок от японския.
Ако прочетеш тази статия на един швейцарски полковник, ще се убедиш, че констатациите ми за тебе са точни и верни, хал хабер си нямаш от геополитика:
https://blitz.bg/obshtestvo/shveytsarski-polkovnik-zapadnite-strani-davat-vnimatelno-na-zaden-khod-vizhte-blgariya_news907384.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия