Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 24, 2023, 08:34:58 pm ---Михаил Кузмов, тъй-тъй си дошъл, да те питам, ти разбираш от комунисти: ;)
Хипотетично, ако комунистите бяха обградили един квартал на София с военни, танкове, артилери, и да започнат да стралят и събарят жилищни сгради, болници, църкви, с артилерия и авиация, и за 2 седмици убият над 2 100 деца, общо над 5 000 мирни жители, срутят няколко православни църки, ти как би определил действията им, като варварски, фашистки или демократични?
Питам не за друго, ами щото едни големи демократи в Израел, подкукуросвани от САЩ провеждат такава операция в Концлагера Газа, където мирни жители са затворени там вече 70 г. демокрация.
https://blitz.bg/svyat/palestina-skochi-na-oon-ne-e-za-vyarvane-kakva-e-broykata-na-zaginalite-detsa_news982256.html
Знам, че си солидарен горелкаджийски демократ, та си мопислих, че ще знаеш нещо... :)
--- Край на цитат ---
Чудно, що ли ги бомбардират?
https://www.tiktok.com/@shaysilver/video/7293707765501938946
Ако някакви откачени чалмари, които ги храниш, даваш им работа, ток, вода и на практика всичко което им е необходимо за да съществуват нахлуят на територията ти баш навръх Коледа, убият хиляди жители и и отвлекат 200-300 души - ти какво ще правиш?
И пак ти казвам - двоен ти е аршина. За Украйна що нищо не казваш, а си се загрижил за Палестина?
--- Цитат на: VITAN в Октомври 24, 2023, 08:38:24 pm ---Горелкаджия, горелкаджия, викам ти горелкаджия - но да познаеш в какъв режим работи този двигател
=> мисия невъзможна...
--- Край на цитат ---
Де да знам в какъв режим работи бе Витко? Тия мАтори са с променлив диаметър на соплата и могат да достигат свръхзвукови скорости и без форсаж. И кат гледам на снимката - свити са.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Октомври 25, 2023, 06:14:02 am ---Де да знам в какъв режим работи бе Витко? Тия мАтори са с променлив диаметър на соплата и могат да достигат свръхзвукови скорости и без форсаж. И кат гледам на снимката - свити са.
--- Край на цитат ---
E, изкуственият интелект не може да знае всичко. Трябва и естествен 8)
И соплата не са ти решаващи...
Като видя "пламъка" на една райф-лампа, защо мога да ти кажа приблизително в какъв "режим" работи? Ти не се ли занимаваше с пламъци 8)
Ksurnev:
Бях дал линк към изказване на Ердоган, но икой не коментира....
Ето гледайте.
И снощи Израел пак са ударили по Сирия.
juliang:
--- Цитат на: Ksurnev в Октомври 25, 2023, 08:43:38 am ---Бях дал линк към изказване на Ердоган, но икой не коментира....
Ето гледайте.
И снощи Израел пак са ударили по Сирия.
--- Край на цитат ---
Денацифицират, точно като ватенките... :)
sbk1:
Предсказанията на баба Ванга за 2024
Използване на силата на космическата вакуумна енергия
Според визионерката Ванга 2024 г. ще постави началото на революционно откритие в сферата на енергията. Ще се появи технология, която ще позволи на човечеството да се докосне до ефективно използване на енергията на космическия вакуум. Това революционно развитие ще осигури почти безграничен и екологично чист източник на чиста енергия, способен да захранва цялата планета.
https://novini247.com/novini/spored-prorocheskite-videniya-na-vanga-prez-2024-g-shte-se_6969381.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия