Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (372/919) > >>

EDM electronics:
Израел вече съперничи на САЩ по тероризъм и заедно те си поделят първото място в света за най-терористичните държави.

Излъгаха, че Хамаз са клали бебета, това беше пропаганда и се възмутиха, че взели заложници, а те сега избиха за 10 дни над 1 000 деца в Концлагера Газа и взеха цялото население от 2 мил от които половината под 17 г. възраст, за заложници, като ги морят от жажда, глад и бомбардират с артилерия и изтребители. Провежда се етническо прочистване. Евреите правят това, което правеше Хитлер с тях на народа който им е дал подслон.

Възмутен съм от тия западни фашистки ценности, които ми набутва тук постоянно Михаил Кузмов, който по преме на соца е чесал пъпа в Института по изобретенията. Не знам колко изобретения е правил на месец, че да оправдае заплатата си. Сега плюе по комунистите, които му дали такава айлячийска работа тогава, вместо да го накарат да чука камъни, както Тесла е чукал в САЩ.  ;)

Другия пък военен пенсионер, той си знае кой е, крайно съм възмутен от него, да плюе така по Русия и руския народ, а неговото оръдие на труда с което е взел пенсия било Руска гаубица. Ако не е било тая руска гаубица той сега нямаше да е пенсионер.

Учудвам се на тъпите му доводи, че мразел руснаците щото не правили Мерцедеси. Това е все едно да се сърдиш на майка си и баща си, че били бедни.

А Горелката е един голям лъжец!
Той се направи на репресиран по време на соца. Оплака се, че тогава бачкал в завод, а сега къде бачка?
Той бачка при хлебарки, миризми и сажди.  :D

Путин му виновен за това, Путин...отчасти и EDM electronics комуниста....  ;D

Най-смешното и забавното, което е казвал някога е че бил "гражданин на света".  :D  ;D

Ksurnev:
XAU/USD = 1980$ и катери нагоре!!!!

VITAN:
Ksurnev,

Отиваш тук: https://usdebtclock.org/ , гледаш в дясно DOLLAR TO GOLD RATIO 5 YR => $12 594 PER OUNCE

Та значи това ти е справедливата пазарна цена: горе-доле. Като гръмне холивудският балон!
Защото най-голямата земна сила на този свят са полезните идиоти !
Защото са милиарди !!!

Ksurnev:
Витя, аз го гледам тук.
https://www.investing.com/currencies/xau-usd

Там, де казваш е големо дзверение...

Михаил Кузмов:
Михаил Кузмов като си мълчи, бива провокиран да каже нещо! Ми поздрави на рибарите!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия