Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Горалката сега мълчи кът бит гъз, защото няма какво да каже.
Хаджи Димитър вероятно се е бил на с турските робовладелци, а с вятърните мелници, за да могат сега такива като него да ползвали Сименс, Хитачи и пр., не искали те Заз, Камаз и Мраз, охитачил се кът го гледам и се осименсел. Суетника ми дава за пример сп. Плейбой, като стандарт на живот и изкуство - той бил в него, не аз, това било градския му начин на живот.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2023, 10:12:43 am ---ТУРСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ЗА АМЕРИКА: ЗНАЕМ КОЙ И КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО!
--- Край на цитат ---
Витко, ЛЪЖЕШ, бате, ЛЪЖЕШ. Вече съм съвсем сигурен, че го правиш УМИШЛЕНО - просто няма как да си толкоз проЗ че да настъпваш една и съща мотика толкова пъти. Ориинала на видеото:
https://www.youtube.com/v/qsIgtsmwA-Q
ЕДМ-е, освен Ботев и Левски недей да забравяш Алеко Константинов и бай ти Ганя. И Елин Пелин с неговия Андрешко. Колкото Левски описва целия български народ, десет пъти по-правдиво е изобржнието на българина в тези две произведения.
Можеш да се запознаеш с живота на Евлоги Георгиев и да ми обясниш как този роб има банка и заводи през първата половина на 19-ти век. Че и университета до ден днешен е кръстен на него, и паметник има пред входа му.
Можеш да се запознаеш и с биографията на Найден Геров. И на още стотици индустриалци и интелектуалци от 19-ти век, когато по товите разсъждения всеки българин е бил посичан, изнасилван и какво ли още не.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2023, 11:27:12 am ---Младо криво дърво има шанс да се изправи, но дърто и крив човек никога не могат да се изправят.
--- Край на цитат ---
Значи все още има шанс за теб. Ще направя всичко което е по силите ми да те "изправя"...
А тоя Тото можете да го възприемете като българския аналог на Соловьов и Симонян... палячо, шут някакъв... Юридически е прав, защото Васил Левски и роителите му са поданици на Османската империя, но сами се сещате колко тъпо звучи това. Почти като приказките на Витко... Или като това, че понеже ЕДМ-а бил роден в Сливен, бил войвода... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2023, 11:56:58 am ---Витко, ЛЪЖЕШ, бате, ЛЪЖЕШ. Вече съм съвсем сигурен, че го правиш УМИШЛЕНО - просто няма как да си толкоз проЗ че да настъпваш една и съща мотика толкова пъти. Ориинала на видеото:...
--- Край на цитат ---
1. Не разбирам турски.
2. Не ползвам твоите факт-чекъри или политкоретният ти изкуствен интелект (за който вече дадох видео, че перфектно се справя с цензурата).
--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2023, 11:56:58 am ---...недей да забравяш Алеко Константинов и бай ти Ганя. И Елин Пелин с неговия Андрешко.
--- Край на цитат ---
Литературни герои. Нищо не доказват.
Бая ти Ганя е бил спонсориран герой.
Българите след освобождението решават сами да продават в Европа розовото си масло и да не ползват услугите на еврейските търговци. Алеко е бил беден като църковна мишка и доказуемо е ползвал услугите на спонсори.
А да изгубиш цяла индустрия, да не работи за теб - това вече си е загуба!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2023, 12:11:37 pm ---1. Не разбирам турски.
--- Край на цитат ---
Но това не ти попречи да гарантираш че в твоето видео турския външен министър говори за земетресението и участието на Америка в това... гениално.
--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2023, 12:11:37 pm ---Литературни герои. Нищо не доказват.
Бая ти Ганя е бил спонсориран герой.
--- Край на цитат ---
Знам че ще прозвучи доста грубо, но немалка част от революционерите също са били подпомагани в дейността си. Не само от български, ами и от чуждестранни лица. Немили-недраги са се скитали в Румъния, Русия, Австрия...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2023, 11:49:24 am ---Горалката сега мълчи кът бит гъз, защото няма какво да каже.
--- Край на цитат ---
Извор на култура и образованост... просто нямам думи :) Язък ти за хилядите книги, дет си прочел...
VITAN:
Я все пак да видим, Ердоган не е ли вече много нагъл станал?! Да му тръснем едно земетресенийце?
Ако можем, не си ли го заслужава? Аз смятам че да, вие?
https://www.tiktok.com/@rassullullah/video/7199328570576014598?_r=1&_t=8ZpoYiytG7B
( субтитри на български )
Видеото има малко проверка в началото, дали сте HUMAN...
Off.ф..ф...ф, сори, не съм го минавал през фактчекъри и AI.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия