Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (366/919) > >>

VITAN:
Тихият ужас на либерасти, сороспии и ибрикчии! Таа, кой кого щял да остави без SWIFT !?

https://www.youtube.com/v/2mpPjXMmhaE

(в началото има малко космос...)

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 08:23:34 am ---Тихият ужас на либерасти, сороспии и ибрикчии! Таа, кой кого щял да остави без SWIFT !?

--- Край на цитат ---
Аз знам кой вече е без SWIFT, а кой кого и кога ще оставя в бъдеще... предстои да видим...

Ама то при тоя курс на рублата за к'во ли им е SWIFT реално... :)

P.S. Измина ден 600 от "Киев за три дни, Украйна за 2 седмици"... Фронта е в крайните квартали на Бахмут, където беше когато Вагнер си биха камшика, сега трети месец храбрата Червена армия щурмува селото от градски тип Авдеевка... Полша продължава да е суверенна държава, не се наблюдават вагнеровци щурмуващи Варшава, нито полски войски, завладяващи западна Украйна.

VITAN:
За последен път до либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти!
Войната се води за това, Украина да не влиза в НАТО. И да няма геноцид над руското население.
За жалост на гореописаните, границата на гаранциите за Русия ще е линията на НАТО през 20-ти век. Не сме приети в 21-ви!
Арабите имат грижата за последното да се случи по-бързо...

Аз на ваше място бих си стягал куфарите и бих си търсил работа на Запад. Като правоверен демократ. Ако не за себе си, то за децата. Тук бих копал землянки и скривалища, бих търсил ятаци и трупал стратегически резерв от НАТОвски знамена.
----

"Военные действия начались на Украине не с нашей военной операции, а гораздо раньше - в 2014 году, когда западные страны, выступив гарантом договорённостей между президентом Януковичем и оппозицией, забыли про свои гарантии буквально через пару дней. И более того, способствовали государственному перевороту."
Владимир Путин

П.п. Курса на рублата все още зависи от 5-тата колона, но гръмне ли долара - строшили са и зъбките...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 09:54:54 am ---За последен път до либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти!
Войната се води за това, Украина да не влиза в НАТО. И да няма геноцид над руското население.

--- Край на цитат ---

Руското население е в Русия. Московия най-накрая й е време да разбере, че СССР го няма.
А Украйна в какви съюзи ще встъпва и с кого ще си играе на войници или на "Монополи" си е чисто неин избор.

Ksurnev:
Джулио, май ще кажеш, че е нямало и турско робство, няма да ме учуди.
А това е карта, която предлага княз Черкаски.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия