Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (358/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 13, 2023, 10:06:53 am ---Другарки евроатлантици, гей-парадчици,

Вижте изказването на уважавания от мен ЕрДоган, единия от тримата най-силни в класацията политици в света, след вселенския политик Путин и незалежния Си Дзин Пин:

https://www.tiktok.com/@alion.963/video/7289124400677326113?lang=en&q=ALION&t=1697180506563

Той каза: Вижте Сирия, там има над 20 американски бази /23 са/. какво правят те там?
Аз казвам: Грабят, грабят господин Ердоган, те крадат целия свят, крадат и България. Крадат ни не само златото, крадат ни и парите, карат ни насила да им плащаме милиарди за чертежи. Техния претекст да изграждат военни бази по света са винаги защита на "демокрацията", същата тази демокрация, която със самолетоносачи ще избива днес, утре, вдругиден......децата на Палестина, а ние тук от телевизията, която е колониално-послушна-гъзолизна, ще ги наричаме тия жени и деца терористи.

--- Край на цитат ---

А да не се обажда много султана, че се сещам как обича кюрдите и как се забавлява с тях от не знам колко години вече... или те кюрдите не са хора?

EDM electronics:
Помните ли как американските колонизатори се настаниха на континента Северна Америка? - да, като избиха местното население от 11 мил индианци, а остатъците напъхаха в резервати. Изтреблението е почнало още със заразени одеала с чума.

Положението с евреите е същото.
Те заграбиха чуждата земя и сега изтребват народа на Палестина с одобрението на европейските ценности - спряха водата, храната, тока, въздуха на мирните граждани.
Палестинския народ е в робство и аз съм солидарен с този поробен народ.

Патакламата трябва да продължи до крой, докато или единия умре, или другия.

Ако на мен някой гост, който аз поканя вкъщи, го нагостя, приютя, му помогна, се опита да ми отнеме имота и ме изхвърли от собствения ми дом, не просто ще умре, не просто, а ще му прегриза сънната артерия с кътните зъби и ще му я изплюя в лицето - после ако е дал Господ нека живее.... :)

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 13, 2023, 01:55:28 pm ---Патакламата трябва да продължи до крой, докато или единия умре, или другия.
--- Край на цитат ---
Или докато единият не се изнесе в Йордания...
Така твърдят злите езици, които имат опит в региона още от времето на СССР.

Помните ли как Доналд Тръмп сключи с евреите "сделката на века"?!
Палестинците не бяха информирани за съдържанието на тази сделка.
Скоро ще си покаже, дали в сделката е фигурирала думата: Йордания.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 13, 2023, 01:55:28 pm ---Положението с евреите е същото.
Те заграбиха чуждата земя и сега изтребват народа на Палестина с одобрението на европейските ценности - спряха водата, храната, тока, въздуха на мирните граждани.
Палестинския народ е в робство и аз съм солидарен с този поробен народ.

--- Край на цитат ---

Я ми кажи коя е тая "чужда земя" и кога изобщо е съществувала държва "Палестина". Ама си прави сметката че после ще ти питам с какво се различава от Украйна... :)

VITAN:
Като се отваряш на тая тема и по този начин, отговори на:

- Кога и къде украинците са спечелили някаква голяма военна победа? Ама голяма и победа - с бой, а не някой да напуска просто терен.

Ии не се прави да дебил, а отговори честно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия