Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JcZvrXpxHVM4VVraRXVBePUSwfFqAc3bKRHtYLoLfiYWJNtkJEi8SGAzXohP5n5ol&id=100081465612025&sfnsn=mo
EDM electronics:
Това наистина ме плаши:
В момента САЩ и техния 52-ри щат Израел извършват геноцид над мирното палестинско население в концлагера - Ивицата газа. Спрени са тока, водата, храната, въздуха и т.н. на над 2,5 мил. души, колкото 2 Софии. И всичко това с одобрението на Европейската комисия с началника й Урсула фор де Лайнян.
Тази комисия подкрепи прилагането на фашизъм над едно мирно население. Не се съобразяват с права на човека, с конвенции които са подписали, а ги тълкуват избирателно, превратно, и следят тяхното спазване само от други, не и когато те, които са потомствени главорези и убийци, прилагат над мирно население.
Много ме ядоса журналиста Тома Томов, който се ползваше с уважение и респект от мен. Разжалвам респекта над тоя мръсен соросоид, който явно е взимал пари, като интервюира известни американски особи. Той каза следната лъжа:
- САЩ винаги са искали мирно решаване на палестинския въпрос.
Защо тогава изпратиха 2 самолетоносача, къде им е мирният план за мир, защо дават оръжия на Израел да избиват мирните жители, а господин лъжец долен?
Вчера евреите са хвърлили над 36 000 снаряда по концлагер и над 45 000 тона взривни вещества.
Обстрелвали са мирните жители с авиация, също както САЩ бомбардираха София през 43-44 г.
Президента Ердоган направи изказване по този въпрос, което по нашите мръсно, долни, фашистки телевизии не показаха.
Представете си каква наглост:
Исторически арабите са приютили подложения на геноцид еврейски народ, като са им дали подслон и убежище в земите на палестинците. Тези обаче приютени гости - евреите, решили че могат да заграбят дома на хазяите си и го направили, дори водили няколко войни, за да заграбват териториите им, а самият хазяин - палестинския народ са го наврели в кучи гъС, в два анклава - концлагери, които да нямат връзка един с друг и с ограда висока 30 м, 24 от които под земята, за да не могат да копаят тунели под нея. Освен това тази стена е оборудвана с десетки хиляди сензори и камери. Тя е произведение на изкуството и техниката.
САЩ и неговите сателити ЕС, в т.ч. и България са терористи и фашисти, защото методите им са такива.
Те подкрепят нашественици, които заграбиха чужда земя. Те са расисти. Не уважава другите религии, цялата им харта за правата на човека е една бутафория и долно лицемерие.
Скоро време ще изритаме тая фашитска сган от управлението на държавата ми - мръсни долни фашаги.
Ksurnev:
Това е историята на Израелските завоевания.
https://nikikm.blog.bg/politika/2014/08/01/niakoi-neshta-za-palestina-i-izrael-anonymous-bulgaria.1285874
EDM electronics:
Другарки евроатлантици, гей-парадчици,
Вижте изказването на уважавания от мен ЕрДоган, единия от тримата най-силни в класацията политици в света, след вселенския политик Путин и незалежния Си Дзин Пин:
https://www.tiktok.com/@alion.963/video/7289124400677326113?lang=en&q=ALION&t=1697180506563
Той каза: Вижте Сирия, там има над 20 американски бази /23 са/. какво правят те там?
Аз казвам: Грабят, грабят господин Ердоган, те крадат целия свят, крадат и България. Крадат ни не само златото, крадат ни и парите, карат ни насила да им плащаме милиарди за чертежи. Техния претекст да изграждат военни бази по света са винаги защита на "демокрацията", същата тази демокрация, която със самолетоносачи ще избива днес, утре, вдругиден......децата на Палестина, а ние тук от телевизията, която е колониално-послушна-гъзолизна, ще ги наричаме тия жени и деца терористи.
По техните определения Ботев и Левски са терористи, както и всички жертви от Баташкото клане - това е демократичната пропаганда на западните гейове.
Превода на Ердоган е направен с изкуствен интелект....
VITAN:
Ee с'я, то тъй, ама Кокорчо каза, че имаме пари за хуманитарна помощ за Израел. За Украйна пак имаме пари (на заем), м'а то башка.
Иначе не е само Палестина. Янките спретнаха на Сирия Ислямска държава, през тия главорези да крадат сирийският нефт.
Ето ви случка, за която СМРАД-овете, либерастите, сороспиите, ибрикчиите и полезните идиоти мълчат:
Сирия.
На военният плац младите офицери получават дипломите си.
Израел праща по въздуха смърт. Гърми-трещи, на плаца мъртви и ранени.
Тия, които трябва да се борят с въпросните главорези.
Quis prodest?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия