Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Привет от островната част на Гърция другарки и другари, :)
Както е публично известно по занятие аз чеша пъпа - така си изкарвам прехраната. ;)
Ся, разни тук заблудени демократи, ако щат не по цял ден да се пекат на горелки в нелицеприятни и миризливи произвоствени условия в мандрите, дето те боли носа от воня :D, ами целите да се заровят в саждите ако щат, в името на тая прословута американска демокрация, която самите американци наричат Новата червена чума - глобалистите и тяхната бутафория - демокрация.
Нека ми е зле с Ладата ;). Да не съм глупак, да съм суетник и не дай Боже на дърти години след 50 да си купувам кабрио и то френска тенекия. Да, буквално ламарините им са от капачки за буркани. Много прости коли са туй френските боклуци. Чудя се какви хора си купуват такива коли? :)
Не мога да ги разбера някои гьотверени, ;)
туй да се пенсионираш като си изкарвал прехраната си на руска гаубица и да плюеш по Русия?
Ами защо не ви даваха заплати от американски гаубици бе шушумиги, нали сте в НАТО.
Да не дава Господ да ме мобилизират - веднага ставам руснак с всички последтвия за това. Имайте предвид, че аз ще съм врага на натовците в каквито и измерения да са те и националности. Ставам руснак... :)
Михаил Кузмов:
Ако си бил горд собственик на жигула, станал с чакане, с вноска 1500 лева..! Ама не си живял в онези времена! Хич нямаше да ни будалкаш с тая лада. И да ти кажа, не искам да се разделя с една френска тенекия, (не онази червената от снимката с ямахата дето само малко се вижда)! На 200000 и кусур е французойката! Ами не мога да видя гнило! Жигулата която купих нова от мототехника, изгни за нула време. Един ден вдигам гумите под краката и виждам асфалта, ужас! За малко да проходя като мистър Бийн! Еее, забравих, той е омразен англосакс! Сигурно ходиш на Миконос, за това не се засичаме, аз съм по дивотията, сърф, кайт, такива неща! Дай да уговорим едно чесане заедно! За тая година е късно, но догодина, може би! Ако съм жив де! Поздрави! А може зимата на пистите!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 07, 2023, 09:25:34 am ---Защо в Балканската война сме ги били: като маче у дуваръ?!
--- Край на цитат ---
Кого точно сме били бе Витко? И сега ако искаме можем да бием македонците или дори сърбите... с гърците най-вероятно няма да ни е получи обаче.
--- Цитат на: VITAN в Октомври 07, 2023, 09:25:34 am ---От там нататък всичко е било следствие от това, че българинът си сменя firmware & software. Доброволно.
--- Край на цитат ---
И какъв фирмуер ни заредиха? Оня с петолъчките.... дет още не можем да го изчоплим от сториджа... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 07, 2023, 10:40:16 am ---Привет от островната част на Гърция другарки и другари, :)
--- Край на цитат ---
Що не си в Сочи или в Геленджик бре ЕДМ-е? :) Дори и ако беше заминал на изконно руския Крим бих те разбрал, ама гадната капиталистическа Гърция... просто недоумявам :)
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 07, 2023, 12:35:04 pm ---Сигурно ходиш на Миконос, за това не се засичаме, аз съм по дивотията, сърф, кайт, такива неща! Дай да уговорим едно чесане заедно! За тая година е късно, но догодина, може би! Ако съм жив де! Поздрави! А може зимата на пистите!
--- Край на цитат ---
Другарю, :)
Ходя на различни острови по Бяло и Йонийско море, щото пъпа иска чесане - на мен не ми се занимава с горелки. :D
Аз обичам красивите места, а в ТЕЦ-овете обстановката е подтискаща. Не е за мен там. :)
Не знам кой работи там въобще при тия горелки и тия високи температури... ;)
Бах...,
ти си бил голям пич.
На тая възраст да караш сърф и кайт...направо си Джон Траволта. Евала, браво!
Аз не съм карал. Само Жигула съм карал - ко да прая, нали съм от провинцията, задръстения малко... :D
Иначе може да се уговорим някой път да направим заедно едно чесане на пъпа в Гърция, но Бате Джул няма да го вземаме, той ще ни надуе главите с тия горелки :D. После за бункренто джудже приказки ще ни разправя, как го хванал алцхаймера и рака едновременно.
Кузмов ,
зимата карам ски на Боровец по 2-3 дни. По коледа ще съм там. Мисля там да празнувам, да почеша малко пъпчето по ски пистите, ако Жигулата ме закара до там и не се развали по пътя :). Той Джул хич не харесвал ските, било комунистическо. :D
Иначе при мен тук редовно има прясна дива риба, калмари, октоподи. Скарата ми не почива.
Прос вика пък му съ иде... ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 08, 2023, 09:46:41 pm ---Иначе може да се оговорим някой път да направим заедно едно чесане на пъпа в Гърция, но Бате Джул няма да го вземаме, той ще ни надуе главите с тия горелки :D.
--- Край на цитат ---
Язе вече два пъти одих тая година. Ако ви чакам да ме поканите...
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 08, 2023, 09:46:41 pm ---зимата карам ски на Боровец по 2-3 дни. По коледа ще съм там. Мисля там да празнувам, да почеша малко пъпчето по ски пистите, ако Жигулата ме закара до там и не се развали по пътя :). Той Джул хич не харесвал ските, било комунистическо. :D
--- Край на цитат ---
Като един богат човек мисля че ще можеш да си позволиш ден-два в хотел Рила на Боровец. Минваш отзад на паркинга и търсиш Геле - енергетика на комплекса. Той ш'ти каже дали сме там или кога ни очаква, ако е в началото на сезона. Щот хората разбират, че машината иска ласка и смазка - преди началото на сезона ни викат да прегледаме машините, за да няма после студуващи клиенти.
П.С. Вчера бях пак у Демея-та у Сливен... много хлебарка в цеха, много нещо... чупи хляба преди да го ядеш, че не се знае какви изненади има вътре :) Мислех да ти пиша да дойдеш да сложиш едно рамо, да видиш какво е да работиш реална работа, ма се отказах - само акъл ще даваш и ще търсиш кусури :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия