Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (344/919) > >>

Номак:
Добър ден!
Гледам че продължава политическата пропаганда ,в форум за алтернативна енергия?!Каква е целта,да скараме народите и да докараме войната в родината ми?Много моля без безродни простотии!! Благодаря за вниманието!
П.п. Искам този форум да е пример за свобода!Дали ще е свободна енергия или свобода без война то е горе долу същото...

Ksurnev:
Джул, давам ти линк, на следващия ден от датата на удара се обсъждаше в ооНЕ. потърси си го.
https://www.1tv.ru/news/issue/2023-09-10/10:00#1

Не като обяснението на Саня!!!!

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Септември 10, 2023, 11:07:20 am ---Джул, давам ти линк, на следващия ден от датата на удара се обсъждаше в ооНЕ. потърси си го.
https://www.1tv.ru/news/issue/2023-09-10/10:00#1

Не като обяснението на Саня!!!!

--- Край на цитат ---

Даваш ми линк към Первий канал?!? Сериозно? Да вземе да ти дам линк към украинската телевизия за да си мерим достоверните и обективни източници? :)

Дори и някой да е плямпал нещо от трибуната на ООН, това не значи че ООН е излезнало с някаква резолюция. А да не говрим, че това че дори и да има резолюция (което изключително много ме съмнява), тя не означава нищо като фактическо доказателство.
Все пак ще съм признателен, ако ми дадеш линк към конкретния материал, който визираш, а не "ходи си го намери"

suliko:

--- Цитат на: Номак в Септември 10, 2023, 10:20:33 am ---Добър ден!
Гледам че продължава политическата пропаганда ,във форум за алтернативна енергия?!Каква е целта,..
П.п. Искам този форум ...

--- Край на цитат ---

"Другарю" Номак,не сте ли чували,че ако вие не се интересувате от политика,тя/политиката/ се интересува живо от вас! И утре бурканчето с кисело мляко може да стане примерно 11 лв! А това е по малкото зло,което може да се случи!

Ами така е, политиката е - от гръцки politeia, буквално преведено, означава уредба на полиса/градът,държавата/! И колкото ,като щраусът,си заравяме главата в пясъкът,целта е открита.

Но може да препоръчате на уважаемото ръководство на форума да премахне подфорумът за политика! Така поне няма да се терзаете и да отвяряте допълнително теми!

А форуми  бол,който търсел,намирал!

Матей 7:7-11

Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който хлопа, ще се отвори.....

Ksurnev:
Телеканал Дождь!!!!

https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8&sca_esv=564125615&source=hp&ei=K4r9ZJmfMMOOxc8P29OB6AU&iflsig=AD69kcEAAAAAZP2YOxQygNKfa0oEoZDjUm7pFVHFn34y&oq=%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IhzQmtC-0L3RgdGC0LDQvdGC0LjQvdC-0LLQutCwKgIIATILEC4YgwEYsQMYgAQyBRAAGIAEMgUQLhiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgARInaEBUJsjWJsjcAF4AJABAJgBYKABYKoBATG4AQHIAQD4AQL4AQGoAgrCAhoQABiKBRjlAhjlAhjqAhi0AhiKAxi3AxjUAw&sclient=gws-wiz#fpstate=ive&ip=1&vld=cid:775e9483,vid:yJYaMG_Ilz4,st:0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия