Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2023, 09:34:26 pm ---Какви поздравления може да чакаш, за какво, заради неблагодарните българи, затова че 90% от оръжията с които се бият укрофашистите са български? България отново се оказва на страната на фашистите и отново снабдява фашистка армия и идеология. България е неблагонадежден партньор - курва.
Знаеш ли, че ако не е България Украйна не може да води тази война. Западното оръжие нито е работещо, нито има боеприпаси за него, да не говорим за това от СССР. Реално САЩ без България са нищо в тоя конфликт.
Чакал той поздравления...
Да вземат да те поздравят, че им доставяш оръжия.
България зорлен стана вражеска страна на Русия, не заради личните ни интереси, а заради американските. Но ще им дойде времето на тия, няма да са вечни. Той и соца никой не вярваше, че ще си отиде, но стана. Така ще е и с тези.
--- Край на цитат ---
А Трети март не забравят... да се хванем ли на бас че за Трети март догодина ще поздравят "братския български народ"? За "братския" дали ще присъства в текста не съм съвсем сигурен, де...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 06, 2023, 09:44:00 pm ---А Трети март не забравят... да се хванем ли на бас че за Трети март догодина ще поздравят "братския български народ"? За "братския" дали ще присъства в текста не съм съвсем сигурен, де...
--- Край на цитат ---
А американците забравят да ни поздравят за техните бомбардировки 43-44, да са ни честити, а?
Иначе сме единвстената държава в света, която е издигнала паметник на войници, които са бомбардирали държавата ни, даже помня онова сврачи нищожество Паси плака на откриването му, представяте ли си какъв наглец.
А иначе да, братски народи сме с руснаците, не сме братски народи с американците и никога няма да бъдем. Освен обща история и култура имаме и обща генетика. А с американските престъпници и колонизатори не бих казал, че имаме каквото и да било общо.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2023, 09:50:58 pm ---... Освен обща история и култура имаме и обща генетика.
--- Край на цитат ---
К'ва обща генетика имаш със Сергей Коджугедович Шойгу бе ЕДМ-е? С бурятите, чеченците, ескимосите, чукчите?
VITAN:
Брат,
разпиши му едноседмичен гарнизон с преспиване...
През това време и аз няма да поствам.
Това дрънкало спирка няма, само си дири компания за пиенето.
Вероятно и на местните в кръчмата е омръзнал..., затова гледа само някой тук да му обръща внимание.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 06, 2023, 10:02:58 pm ---К'ва обща генетика имаш със Сергей Коджугедович Шойгу бе ЕДМ-е? С бурятите, чеченците, ескимосите, чукчите?
--- Край на цитат ---
За мен:
Имам частично славянска генетика. С чеченците също имаме общи корени българите, тези които не сме клонирани от маймуна. :)
За теб:
Ти си произлязал от маймуна, потвърждаващо си атеист и дарвинист, имаш съответно маймунски гени и интелект. :)
Затова не ти харесват руснаците. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия