Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
VIDEO-то е тук: https://russian.rt.com/inotv/2023-09-01/Redacted-ukrainskih-soldat-nakachivayut-narkotikami
Важна част от него:
МАЙК ДЖОНС, корреспондент Redacted: ...
И одним из шокирующих откровений, которое она обнаружила, беседуя с одним пленным, стало вот что. Он сам подчеркнул факт использования амфетаминов в украинской армии и то, какое влияние это оказывает на людей.
По его словам, их раздают бесплатно. Их оплачивают, предположительно, из денег американских налогоплательщиков или из коллективных западных налоговых сборов. Им приказывают принимать эти таблетки. Они лежат в открытых упаковках, поэтому невозможно точно сказать, что там за вещество.
Итак, им приказывают их принимать, и потом они отправляются на операции. Он (пленный. — ИноТВ) заявляет, что мотивирован привлечь внимание к этому вопросу из-за количества людей, которые умирают в результате происходящего. Он утверждает, что им приказывают идти через минные поля, потому что одним из эффектов этих амфетаминов является отсутствие страха и отсутствие чувства боли.
Он говорит, что многие из его однополчан были ранены, но не замечали этого. Они просто теряли кровь, и сердце останавливалось после примерно полутора минут, по его утверждению. Так что в контексте этих практически самоубийственных миссий и вторжений на территорию России теперь становится понятным, как эти солдаты... по крайней мере в данном случае он вообще возвращался со своей дачи — ему вручили повестку и отправили на передовую.
И это, кстати, ещё одна претензия, которую он высказал. Многие ребята держали в руках автомат раза четыре перед тем, как их отправили на передовую. Предварительно накачали наркотиками и отправили на эти операции.
juliang:
Баца, не знам ти ли не разбираш английски, в тоя линк (дет между другото не се отваря) превода ли е бил счупен... Половината от нещата дет си ги написал ГИ НЯМА във видеото. Ето го оригинала:
https://www.youtube.com/v/UiC-ZghUYYs
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---МАЙК ДЖОНС, корреспондент Redacted: ...
--- Край на цитат ---
Той не е взимал интервюто, а прави интерпретативно съчинение по картинка върху интервю, взето от някаква както чувам жена.
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---... Они лежат в открытых упаковках, поэтому невозможно точно сказать, что там за вещество.
--- Край на цитат ---
Обаче е абсолютно сигурно че са амфетамини, и че се плащат от американския данъкоплатец...
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---,,, Им приказывают принимать эти таблетки...
--- Край на цитат ---
Това го няма във видеото. Пленния (ако изобщо е такъв) казва, че таблетките се раздават свободно от медиците на фронта, но никъде не казва, че ги задължават да ги приемат.
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---... Он утверждает, что им приказывают идти через минные поля, потому что одним из эффектов этих амфетаминов является отсутствие страха и отсутствие чувства боли.
--- Край на цитат ---
През минните полета ТРЯБВА да се премине, ако искаш да настъпваш. Но никой не праща хората просто така - да маршируват през минните полета като на парад. И отново изречение в такъв смисъл няма в интервюто.
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---... Так что в контексте этих практически самоубийственных миссий и вторжений на территорию России
--- Край на цитат ---
Като изключим краткотрайната забава в района на Белгород аз не се сещам да има нашествие на територията на Русия. Това че Московия си мисли че дадена територия е нейна не корелира с действителността.
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 05:19:47 pm ---И это, кстати, ещё одна претензия, которую он высказал. Многие ребята держали в руках автомат раза четыре перед тем, как их отправили на передовую. Предварительно накачали наркотиками и отправили на эти операции.
--- Край на цитат ---
Не чух нищо подобно в интервюто.
P.S. А ако ще си показваме интервюта с военнопленници - моля, заповядай: https://www.youtube.com/@VolodymyrZolkin/videos
--- Цитат ---@VolodymyrZolkin1,72 млн. абонати 1 хил. видеоклипа
--- Край на цитат ---
Няма да ти обяснявам какви неща се приказват там, представяй си сам. Ще има да гледаш до Нова година ... :)
Едно само за да разбереш за какво става въпрос. Отдели 20-тина минути само:
https://www.youtube.com/v/SK7DT8sP4Kk
VITAN:
"Обаче е абсолютно сигурно че са амфетамини, и че се плащат от американския данъкоплатец... "
- Не бе!, и от моя залък взимат, и от на дедо Мише. Виж, от твоя не - сам им го даваш...
"таблетките се раздават свободно от медиците на фронта, но никъде не казва, че ги задължават да ги приемат."
- Масово се взема дрянь (евтини наркотици). Гледал съм мого интервюта на военопленици, но пленените не говорят правоверен англосаксонски. Така по ще го разбереш, за какво иде реч.
"През минните полета ТРЯБВА да се премине, ако искаш да настъпваш. Но никой не праща хората просто така - да маршируват през минните полета като на парад."
- Не думай! Пробваха, но се оказа, че западната техника е много скъпа и търпи неоправдани имиджови загуби!
"Това че Московия си мисли че дадена територия е нейна не корелира с действителността."
- Така е. Още малко да остане без мъже. Едва ли се сещаш за войните за испанското наследие. Когато испанският трон остава без мъж наследник, правоверните еУропейци започват да:
-- първо да убиват;
-- второ да грабят империята.
"Не чух нищо подобно в интервюто."
- Вероятно. Затова пък аз съм го чувал в мого интервюта на пленени украинци.
М'а кой съм аз, да спирам порива за демокрация?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 06:34:04 pm ---"таблетките се раздават свободно от медиците на фронта, но никъде не казва, че ги задължават да ги приемат."
- Масово се взема дрянь (евтини наркотици). Гледал съм мого интервюта на военопленици, но пленените не говорят правоверен англосаксонски. Така по ще го разбереш, за какво иде реч.
--- Край на цитат ---
Дали ще друснеш едно хапче или ще се направиш на кирка с евтин спирт - разлика голяма няма. Война е, окопите не са за хора с лабилна психика, и дори и тези с по-стабилната трябва да ползват нещо, щото иначе се изперква. Да ти пускам ли ватенки на кирка в окопите или сам ще си намериш видеата?
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 06:34:04 pm ---"През минните полета ТРЯБВА да се премине, ако искаш да настъпваш. Но никой не праща хората просто така - да маршируват през минните полета като на парад."
- Не думай! Пробваха, но се оказа, че западната техника е много скъпа и търпи неоправдани имиджови загуби!
--- Край на цитат ---
За това се минава пеша, след пехотата идват сапьорите и чак тогава - танковете. Но това е само докато се минат минните полета. После следва купона... задръж още седмица вероятно... :)
--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2023, 06:34:04 pm ---"Не чух нищо подобно в интервюто."
- Вероятно. Затова пък аз съм го чувал в мого интервюта на пленени украинци.
М'а кой съм аз, да спирам порива за демокрация?!
--- Край на цитат ---
Тогава не закачай думи, които ги няма във видеото. Че и с червено ги оцветил, белки некой му се върже на лъжите ... :)
Ksurnev:
https://vk.com/video-25232578_456300203
Нямам коментар. Който иска да гледа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия