Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Някой знае ли къде се дянаха тия "двамата" livret и comitopul, къде се скриха, покриха? :)
Да не "ги" достраша нещо, че ги хванах в престъпление по каноните на форума? ;) - Анатема!
Единият се представил, като 61 г.
Може ли някой да ми помогне в извода, защо му е на един стар 61 г., макар, че мисля е излъгал за възрастта си, да си прави два профила и да се представя за двама?
Много странно другарки и другари, много странно...
Новобранеца му с новобранец, вместо да включи на демо режим и да се представи на хрисим сред новия колектив, на широко скроен, той като див проамерикански узурпатор още с първите си постове раздразни генералитета на форума ;). Нещо няма подход, не е благонадежден представител на колониалната власт, живучеста му е много малка, не са ли го учили как ке оцелява във враждебна обстановка? Та той още докато встъпи и бешще разкрит. Остава само да му бъде произнесена и изпълнена присъдата. :)
Не са хубави тия работи другарки и другари, на тия дърти папардясали години - 61 ;), да ми се регистрирате с 2 профила, така получавате раздвоение на личността. :D
Напомням:
Форумът се явява ОАЗИС на демокрацията в колониалната пустиня, място където със сигурност човек може да се почувства свободен и незадължен да се съобразява с диктаторския колониален американски режим. ;) :)
VITAN:
Гледах току що военен, който е бил в ГДР.
Една германка му разправяла, че, когато била на 5 годинки:
- бягали да се крият от смъртен страх, когато видят английски или американски бомбардировачи... съседните градчета горели по 2 дена с дим до небето (че и отвъд).
- когато видели съветски бомбардировачи, не им пукало. Ще взривят някакъв завод или военна база - и толкоз.
- да ме светнете, не ли Германия бе родина на протестантството?!
Извод: тия, де величаят WASP цивилизацията, или са тотално заблудени, или алтернативно надарени. Неостри парчета, де тъдява му викаме.
Така ли е Жужи? Или нещо бъркам логиката?
Упс, ошибочка. Лека нощ деца 8)
P.s. Класически пример = Дрезден, за който се е знаело, че ще попадне под зоната на руснаците.
Англо-американците бомбардират целият периметър. Пламъка образува "комин", който тегли огъня към центъра. Така целият град изгаря тотално. После това янките използват при бомбардировката на Токио. Около 100 000 души отлитат в небесата (къщите основно са дървени).
Атомната бомба такива жертви после не взема.
juliang:
Витко, дай ние да гледаме и да слушаме, не ни преразказвай нещата. Де да те знам колко разбираш германския ... :)
Вероятно е било така както го казваш. Когато години наред ти събарят Лондон с изключително точните Фау 2, накрая ти се приисква да направиш паркинг от вражеския град. Не че го одобрявам особено, но го разбирам. Също така и не одобрявам и не отричам че в момента Донецк се обработва по подобен начин, но отново го разбирам. Ще продължава да се случва. Не може 500 дни да ти раздрънкват цялаат държава с ракети и ирански дронове, а ти да не отвръщаш. Ако нещата се развиват в посоката в която се развиват в момента, същото ще сполети и Токмак, и Бердянск. Надявам се че хората с акъл в главата ще са се изнесли оттам преди да е станало твърде късно. Да, ще ги сполети съдбата на Бахмут, на Мариупол (ако нещо е останало там изобщо)... И моля ти се на ми обяснявай, че пак украинските войски ще се крият в жилищните квартали и болниците... :) Нали тука даваха съвети - украинците да излезнат от градовете и да се бият като мъже в поляната за да няма цивилни жертви. Сега ватенките дали ще го направят?
Тия всичките милиони мини дет спират украинската атака - те дали няма да останат в земята независимо чия ще е тя след края на войната? Това според теб ОК ли е?
И да не съм съвсем в обяснителен режим - едно видео от вчера. От левия (южния) бряг на Днепър в Херсон:
https://www.youtube.com/v/uL7RwlfNAB0
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Август 29, 2023, 10:16:09 pm ---Гледах току що военен, който е бил в ГДР.
Една германка му разправяла, че, когато била на 5 годинки:
- бягали да се крият от смъртен страх, когато видят английски или американски бомбардировачи... съседните градчета горели по 2 дена с дим до небето (че и отвъд).
- когато видели съветски бомбардировачи, не им пукало. Ще взривят някакъв завод или военна база - и толкоз.
- да ме светнете, не ли Германия бе родина на протестантството?!
--- Край на цитат ---
Преди доста години бях на почивка в Кипър и в един ресторант-суфлаки се запознах с един дядо италианец.
От лаф на лаф си дойдохме да думата: ;) - заФанахме политиката ;D
Взе да ми разправя, как през 43 г. американците са бомбардирали Италия - мирното население. Той беше от провинцията на Рим. Човека се разплака. Вика хвърчаха ръце, крака, жени, деца, беше кошмар - всичко преживял лично.
Разказа ми какво представлява американската демокрация, как с военни бази, бомби и убийства правят "демократичните" избори по света. ;)
Не му противоречах грам :), съгласих се с него и аз му се оплаках, че в България е била същата работа. Разказах му за бомбите играчки на Чърчъл и той човека си прехапа устните от ужасТ, помня каза: ;)
Манаджа, манаджа.....ва фан кульо куести порки бастарди американи, порки кани.... :)
VITAN:
При всяка война има "съпътстващи" цивилни жертви, но!
- руснаците бият по военните на противника и военната инфраструктура.
- англо-саксите (WASP даже като цяло) - по мирното население за терор, да го "счупят".
- що?
- що като войници са bull shit...
- има и още, но същността е това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия