Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: miromad в Август 27, 2023, 09:49:44 pm --- ... И двата лагера са виновни...
--- Край на цитат ---
С това няма да се съглася по никакъв начин. С'я сигруно ще взривя ЕДМ-а, ама това ми звучи като "той Левски е виновен за Баташкото клане - ако не ги беше подкокоросал и си бяха стояли мирни - нямаше да ги изколят"...
--- Цитат на: miromad в Август 27, 2023, 09:49:44 pm ---Защо напоследък всички са се вкопчили в "зелената енергия"? Нима е толкова по-щадяща за околната среда, отколкото конвенционалното гориво?!?!
Не отчитат ли, че при производството на батерии и слънчеви панели замърсяването не е по-малко?!
--- Край на цитат ---
Да, но колкото и брутално да звучи - с възобновяемите източници цапаме в Китай, а не под прозорците си.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 27, 2023, 10:21:06 pm ---С това няма да се съглася по никакъв начин. С'я сигруно ще взривя ЕДМ-а, ама това ми звучи като "той Левски е виновен за Баташкото клане - ако не ги беше подкокоросал и си бяха стояли мирни - нямаше да ги изколят"...
--- Край на цитат ---
Аз ще те поздравя най-напред за добро утро с едно НАЗДРАВЕ! ;) :D.
И аз не съм съгласен, виновен е само един и това е САЩ. Няма да обяснявам защо отново. Но ще си получат заслуженото. Само е въпрос на време. Държавата им е фалирала, няма оправия. От години е тръгнала на зле и тенденцията е прогресивна.
Изглежда световните банкери са решили да сменят вече своята щабквартира САЩ с БРИКС.
Щял бил да се обезцени долара. На кого от тях им пука?
Квартирата САЩ фалира, мухляса, ще я сменят с нова в Азия, че и пазарите по-големи там, населението - всичко.
Какви демокрации, какви 5 лв. Кой тоя глупавия дето си мисли, че има еднакви права с трилионерите от световните банки? И ти и той ли сте били еднакви през закона, ейде ве... ;)....много проС си бил.... :D. Имали едни и същи "човешки права", били равнопоставени, свобода имало, равенство и братство. :D
Това ми звучи като доклад на комсоболски секретар, как всеки момент идвал комунизма за всички и спираме да работим, само чешем пъпа. То не е невъзможно, но не е за всички бих казал. ;)
Сега било демокрация вика, нямало вече комунисти и бил той свободен и живеел градски начин на живот, че и с изкуство се занимавал - листел сп. Плейбой. :)
А аз си живея в паралелния свят на комунизма. :)
Докато един се заврял в комина, саждите, горелките и пещите на Теца в очакване на американ дрийм, бачка потен в тия 45 гр. жеги ;), в същото време аз чеша пъпа я в Гърция, я в Турция, я на някое диво място си пека пържолата и ловя риба.
Нека ми е зле с Жигулата, нека.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 28, 2023, 10:11:31 am ---Аз ще те поздравя най-напред за добро утро с едно НАЗДРАВЕ! ;) :D.
--- Край на цитат ---
А аз не мога да разбера к'ъв рибар си като не пиеш... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 28, 2023, 10:11:31 am ---И аз не съм съгласен, виновен е само един и това е САЩ.
--- Край на цитат ---
Да ти кажа ли на кой ми приличаш? :)
https://www.youtube.com/v/9sgJaKuWnEI
comitopul:
Eдна класация на 40-те най-богати държави в света и о Чудо,повечето от тях са "колонизирани",я членове на НАТО,ББК,АО или в ЕС!
Единственият начин на тоя етап,с това ниско цивилизационно развитие на народонаселението в Бг е да обявим война на Запада и в последващата окупация да започнем да достигаме тяхният стандарт на живот! Иначе дълъг ще бъде" преходът"!!
Списък на четиридесетте най-богати страни в света - с БВП на глава от населението над $15000 (според МВФ). За всяка от тях е отбелязано НАТО, ЕС, ББК (бивша британска колония) или АО (американска окупация).
Заключенията можете да си извадите сами.
1. Люксембург - НАТО, ЕС
2. Катар - ББК-----------------------------------------
3. Норвегия - НАТО
4. Швейцария - Конфедерация
5. Австралия - ББК
6. ОАЕ - ББК-------------------------------------------------
7. Дания - НАТО, ЕС
8. Швеция - ЕС
9. Канада - НАТО, ББК
10. Сингапур - ББК-----------------------------------
11. САЩ - НАТО, ББК
12. Япония - АО
13. Австрия - ЕС, АО
14. Кувейт - ББК---------------------------------------------------
15. Нидерландия - НАТО, ЕС
16. Финландия - ЕС
17. Ирландия - ЕС, ББК-----------------------------------------------
18. Белгия - НАТО, ЕС
19. Германия - НАТО, ЕС, АО
20. Исландия - НАТО, АО
21. Франция - НАТО, ЕС
22. Бруней - ББК------------------------------------------------------- -----
23. Великобритания - НАТО, ЕС
24. Нова Зеландия - ББК------------------------------------------------------
25. Хонг Конг - ББК------------------------------------------------------- --------
26. Италия - НАТО, ЕС
27. Израел - ББК------------------------------------------------------- ----------------
28. Испания - НАТО, ЕС
29. Кипър - ЕС, ББК------------------------------------------------------- -------
30. Оман - ББК------------------------------------------------------- ------------------------
31. Бахамски о-ви - ББК------------------------------------------------------- ------------
32. Бахрейн - ББК------------------------------------------------------- ------------------
33. Южна Корея - АО
34. Саудитска Арабия - ББК------------------------------------------------------- ---
35. Гърция - НАТО, ЕС
36. Словения - НАТО, ЕС
37. Тайван - АО
38. Португалия - НАТО, ЕС
39. Малта - ЕС, ББК------------------------------------------------------- -----------------
40. Чехия - НАТО, ЕС"
https://www.youtube.com/watch?v=F-MY3Y1vPHg Ех....Кak ще ги стигнем
https://www.youtube.com/v/rr1y8HF1wyU
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 28, 2023, 11:29:54 am ---А аз не мога да разбера к'ъв рибар си като не пиеш... :)
--- Край на цитат ---
Не пия - относително казано. Нямам крила на гърба, а и бях споменал кога и какво пия.
В събота си купих от Кауфлан 1 бутилка 1,7 л виски Бушмилс за 53 лв. на промоция.
Пия само виски и плумари и то много рядко - на почивка, по празници, вечер като съм на риба понякога и не прекалявам с повече от 50-100 гр. Тая бутилка ще ми стигне за 1 година.
Ама да мия алкохол всяка вечер, като алкохолиците...
То и ти беше голям демократ, но се оказа, че като мен не вярваш в демокрацията, тихо я нарече другата форма на диктатура... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия