Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 23, 2023, 02:41:42 pm ---Аз искам да питам, къде е американския ЧВК Моцарт?
Последно бяха в Украйна и искаха да се бият с руснаци. Е, отдаде им се такава възможност, защо си тръгнаха, може ли някой да ми обясни? :)
--- Край на цитат ---
По същата причина поради която си тръгнаха другите музиканти - свършиха парите. За някои хора войната е бизнес, и като не ти плащат си намираш друг работодател.
Аз няма да те питам Вагнер що си тръгнаха, щот такива теории ще ми извиеш, че не е истина ... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 23, 2023, 02:46:36 pm ---По същата причина поради която си тръгнаха другите музиканти - свършиха парите. За някои хора войната е бизнес, и като не ти плащат си намираш друг работодател.
--- Край на цитат ---
А пълни глупости са това.
Не са свършили парите, постоянно дават на Украйна и пращат полски наемници. Вече са избити над 10 000 поляци. Въпросът е защо ЧВК Моцарт не са там и какво направиха?
ЧВК Вагнер избиха цялата украинска армия, а ЧВК Моцарт бяха там за 2-3 дни и дим да ги няма. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 23, 2023, 02:48:22 pm ---А пълни глупости са това.
Не са свършили парите, постоянно дават на Украйна и пращат полски наемници. вече са избити над 10 000 поляци. Въпросът е защо ЧВК Моцарт не са там и какво направиха?
--- Край на цитат ---
Голяма каша ти е в главата с частно и държавно.
Американската група е ИЗЦЯЛО финансирана с ЧАСТНИ средства. Парите свършиха. Каквото направиха - направиха.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 23, 2023, 02:48:22 pm ---ЧВК Вагнер избиха цялата украинска армия...
--- Край на цитат ---
Минимум цялата, дори бих казал че избиха повече отколкот обеше армията. В момента ватенките се сражават с призраци или сами със себе си :)
И с'я ми излиза някаква новина, ще поровя за потвърждение:
https://offnews.bg/sviat/ruski-helikopter-mi-8-s-tcelia-ekipazh-doletia-do-poltava-i-se-predade-807259.html
suliko:
--- Цитат на: juliang в Август 23, 2023, 11:57:49 am ---Днес се навършват 84 години от едно паметно събитие с огромно значение за съдбата на цяла Европа. На 23 август 1939 г. е подписан договора "Молотов - Рибентроп".
...
--- Край на цитат ---
И малко след това.....
Ето какво пише в своите „Спомени" царица Йоанна:
"Белези на съветско-немско приятелство имаше непрекъснато. Съветските танкери прекосяваха Черно море, за да разтоварят суровината, предназначена за Германия, в пристанищата на Варна и Бургас. Върху вагоните-цистерни работниците, разтоварващи петрола, пишеха с големи букви:
ДА ЖИВЕЕ БОРБАТА НА НЕМСКИТЕ ДРУГАРИ!
ДА ЖИВЕЕ БРАTCTBOTO НА СЪВЕТСКИЯ И НЕМСКИЯ НАРОД!
ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯТ ХИТЛЕР!"
На 24 ноември в София пристига съветският дипломат Аркади Соболев, който има за цел да връчи проектоспоразумението между Москва и София. На следният ден комунистите разгласяват текста на пакта и започва движение в негова защита. Москва е готова военните гаранции да отпаднат и единствено Москва да има такива по отношение на София. СССР няма нищо против присъединяването на България към Тристранният пакт дори може и самият СССР да влезе на по-късен етап.
https://m2.chitanka.info/text/14757-prisyedinjavaneto-na-bylgarija-kym-trist
В текста на телеграмата, която Йосиф Сталин изпраща през декември 1939 г. до министъра на външните работи на Германия Йоахим фон Рибентроп:
„Благодаря Ви, господин министър, за поздравленията. Дружбата между народите на СССР и Германия, скрепена с кръв (Сталин има предвид съвместната съветско-германска подялба на Полша), има всички основания да бъде дълга и здрава.
Й. Сталин”
juliang:
Пригожин?
Чакаме подробности..
П.С. ЕДМ-е, кога успя да смениш аватара бре? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия