Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
EDM, ако продължава така, ще си умре като овца без история...
Иска да остави следа момчето. Колко е удачно и тук ли му е мястото - кой ти смисля, кой ти гледа!
Кехая,
Украйна има правоверен трансгендър за общение със западните медии. Той "ридную мову" не знае и не е длъжен. Трябва да се води отчетност за парите и техниката. Господарите не разбират от туземски.
Споко, скоро ще стане ясно - има ли такава заповед и дали действа.
Спокойствие и силна храна.
Ии далече ръката от кубура. Понякога и празен пистолет гърми...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 19, 2023, 09:58:27 pm ---Най-искрено пожелавам ;) на всички евроатлантици-демократи, да ги споходят най-висшите евроатлантически ценности, да се радват на повече гей-паради, педала да им дойде в къщата, да им продължи рода това отроче на атлантизма и да си прави на воля клизмите в твоята баня, дето лично си и редил плочките с потно чело и напукани пръсти от теракотното липело. Дано са щастливи младите. :)
--- Край на цитат ---
Да ти се връщат благите пожелания, ЕДМ-е :) За мен е вече малко късничко, ама за теб е баш време да се работиш за наследници.
Честно... кълнеш кат циганка на Централна гара, дет не съм и дал 5 лева, а съм я изчибал да се разкара... Злоба, безсилие... жалка работа... да кълнеш на деца... направо си отвратителен.
--- Цитат на: VITAN в Август 19, 2023, 10:09:18 pm ---Кехая,
Украйна има правоверен трансгендър за общение със западните медии. Той "ридную мову" не знае и не е длъжен. Трябва да се води отчетност за парите и техниката. Господарите не разбират от туземски.
--- Край на цитат ---
Витко, това не е съобщение за медиите. Тогава бих го приел, ако е на английски. Това е заповед към подчинените. Няма никакъв смисъл да е на английски. А ти сега се опитваш да обясняваш че това де си го настъпил било разтопен шоколад... :) Поне си признай... виждаш че аз като се издъня си признавам. Това е мъжко поведение. Другото е гейско...
VITAN:
Казах спокойствие и силна храна.
Видеото се базираше на това, какво се говори където трябва.
Английският текст за мен не се чете.
Ако можеш - възстанови го - и тогава скачай и подскачай.
Какво на тебе ти се струва - когато станеш център на Вселената - тогава ми се обади да ти обърна внимание...
Не ми губи времето. За мен в казаното има желязна логика. Какво на теб ти се струва - нито ме интересува, нито ще се занимавам. Плюй, подскачай - все тая.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 19, 2023, 10:13:37 pm ---Да ти се връщат благите пожелания, ЕДМ-е :) За мен е вече малко късничко, ама за теб е баш време да се работиш за наследници.
--- Край на цитат ---
"Гузен негонен бяга" :)
Говоря принципно, а само един виждам се е разпознал и засегнал - сори. :)
Старая се да съм учтив и пожелавам на евроатлантиците ония ценности, за които се борят. Защо сега да ги е страх и да бягат от тия пожелания? Да не би тия ценности да са за ония, които им се противопоставят?
За дъртите евроатлантици, ако ги е страх от моите пожелания би трябвало да се замислят за синовете, дъжерите и внуците си, че на тях те оставят наследството на евроатлантизма, гей-парадите и всичките останали простотии. Не аз причинявам или пропагандирам тези ценности, наабарот сказал би я... ;)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 19, 2023, 10:19:09 pm ---Английският текст за мен не се чете.
Ако можеш - възстанови го - и тогава скачай и подскачай.
--- Край на цитат ---
Тогава не ми го показвай като документ. Ако имаш документ, де се чете - да го видим.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия