Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
ТаваришЧи, :)
голяма "демократическа и евроатлантическа" цензура се вихри повсеместно и това наистина ме плаши. Масово се трият изказвания на граждани от американските медии, като Ю-Туп, ТикТок и т.н., трият и цели канали без обяснения, само аз май останах демократичен и не съм почнал да ви трия профилите, щом не ми харесвате - аз "комуниста". :D
Няма ги руските телевизионни канали. Забраниха ги, като Радио "Свободна Европа" навремето. Още тогава се съмнявах в истинността на тая лъжовна демокрация. Сега профашистите могат да си слушат фашистките и наркомански зеленски канали :D, аз не мога да си гледам комунистическите
руско федеративни телевизии.
То през комунизма не е имало такава цензура.
Както и да е, просто се възмущавам... И вие не можете да промените нищо, даже и да направите манифестация - при диктаторските колониални режими е така.
Помогнете, кажете как да приемам руските видеа от RUTUBE?
Как да гледам руските теливизии, на къси вълни ли, може би на някой ВЕФ?
ndm:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 28, 2023, 09:19:16 pm ---
Как да гледам руските теливизии,
--- Край на цитат ---
Качи СЕ на оръдието на някой танк!
Ksurnev:
Ха, нема го вече и Саня от Флорида.
23 января 2023 года YouTube удалил все каналы Сани Во Флориде, подвергнув его деплатформингу. Администрацией платформы были удалены как основной, так и запасной канал.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 28, 2023, 09:19:16 pm ---ТаваришЧи, :)
...
Помогнете, кажете как да приемам руските видеа от RUTUBE?
...
--- Край на цитат ---
Странно, явно аз съм си дъпнал кабел директно от руското посолство (то между другото не е далеч от нас :) ) - нямам НИКАКЪВ пробем да гледам РуТубе:
Или имаш някакъв софтуерен проблем (което е просто немислимо за такова светило в електрониката и компютрите :) ) или просто изопачаваш реалността...
--- Цитат на: Ksurnev в Януари 29, 2023, 12:53:03 am ---Ха, нема го вече и Саня от Флорида.
23 января 2023 года YouTube удалил все каналы Сани Во Флориде, подвергнув его деплатформингу. Администрацией платформы были удалены как основной, так и запасной канал.
--- Край на цитат ---
Нищо де, РуТубе-то е достъпно, Саня е там, както се вижда от скрийншота... приятно гледане...
Да, разбирам го Саня-та... сега ще има проблем с монетизацията - ще му е бая трудно да си преведе рублите от гледанията в долари във Флорида, ма... живота е какъвто си го направиш...
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 28, 2023, 09:19:16 pm ---... аз не мога да си гледам комунистическите руско федеративни телевизии.
...
Как да гледам руските теливизии, на къси вълни ли, може би на някой ВЕФ?
--- Край на цитат ---
Стига с тези партизански истории, с тия ВЕФ-ове, къси вълни и Жигули. 21-ви век сме все пак:
https://rutube.ru/feeds/1tv/
VITAN:
Саня не го мисли. 7500$ на месец като старши IT мрежар. Показваше си и фиша.
Проблема е, че Саня изобщо не е единствен.
Канали с милиони хора, подписани на тях се трият от раз, дори и няма как да заподозрешm за какво са изтрити!!!
То е ясно де, но няма за какво да се хванеш като повод.
Иначе Свободна Европа си я слушахме криво-ляво,
но проклетият Булсатком (съвсем например) пуска само някакви си байтове от Rutube !!
Дори и фокуса с DNS сървър без Black List не минава....
Иначе може да си влезеш в Dark Net-а и да се наслаждаваш на всякаква изродщина, на каквато падналото човечество е способно.
Но Rutube > НЕ!!!
Други ISP-та пускат Rutube, но трябва да имаш DNS, който не цензурира по евроатлантически ценности!
Поздравче за либераси, сороспии и ибрикчии:
https://www.youtube.com/v/zsYKRVGhrOA
Причина неудачи США при попытке задушить Россию | Проблемы бюджета США
«Зеленый обман» и планируемый голод.
https://www.youtube.com/v/g70tFQ2g_uM
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия