Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (299/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Август 18, 2023, 02:02:30 pm ---1529 видеа, в които да търся нещо? В канал с име "Политическа Русия"? :) Витко... стига бе човек... спри се.

--- Край на цитат ---
Всеки сложен въпрос - има бърз прост грешен отговор!

Алтернативен, гледай текущият стриим - много е полезен за напреднали и назаднали дебили. Там има всичко!
Дори, че укрите не си събират и ранените - кой да ти рискува, кой да ги лекува, кой кинти да плаща...
Руснаците без пари ще ги спасяват.

Пускай си който и да е стиим с Первушин - там има тонове документалистика.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 18, 2023, 02:06:11 pm ---Пускай си който и да е стиим с Первушин - там има тонове документалистика.

--- Край на цитат ---
Разбирам те - когато някой ти смели информацията и ти я налее е много по-лесно. Аз ти говоря за ФАКТИ, не за преразкази.
фактите са примерно карти, географски карти. Аз гледам картите, и не виждам нищо от това което ми обясняваш. Ти някакви други карти ли гледаш - не знам...
Видеа директно от бойното поле. Интервюта с граждани и войници, а не приказките на Конашенко или на Скабеева и Соловьов.
Но ти никога няма да го разбереш. Ти искаш лозунги и скандирания -там всичко е ясно, не се налага да мислиш.

За да ти обясня по-ясно, ще използвам хипербола. Ето това се случва когато слушаш когато някой ти преразказва разни неща. Уж факти, има снимки и документи, ама... :
https://www.youtube.com/v/Sjl7AlYQMBA

Или нещо такова:
https://www.youtube.com/v/u3h496dyUok

Това че в твоите "анализи" нещата не се представят с хумор, не означава че товите са по-верни или че тия които аз пуснах са по-малко верни. Просто тълкуването на водещите разваля впечатлението от фактите ... :)

П.С. Сори, превю-то не излиза, но линка към видеата работи...

EDM electronics:
juliang,
спри да се ровиш целодневно в сайтовете на Сорос, защото изпростяваш с тия видеа всеки ден.
Не е нужно да ни убеждаваш, че си подвластен на пропагандата. И не пускай видеа, защото никой не ти ги гледа. Казват, че хората на твоите години се превръщали в деца и са прави.  :)

Съветвам те, не казвай на други места, че Путин се криел в бункер, защото ще ти се смеят  :), нека излагането ти остане между нас  ;). Аз обещавам, че на никого няма да те издам  :D. Простено ти е, защото употребяваш алкохол всеки ден и се присмиваш на Медведев, че бил алкохолик.  :)

Не се напъвай толкова, виж си годините, обърни внимание на психическото си здраве  :D, престани с тая омраза към българските братя освободители, ще пукнеш някоя вена накрая от напъване, а от американското посолство медал няма да ти дадат, долари също.  :D

Ходиш ли да полагаш цветя на паметника на американските герои-пилоти, хвърляли бомби-играчки на децата в София?  ;D
Помня Соломон Паси рИва, като откриваха паметника - за пилотите рИва, не за българските деца. Вика герои, загинали са в борбата с българските жени и деца, докато са ги трепали. Български пилоти-терористи са убили американските пилоти-демократи.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 18, 2023, 03:54:42 pm ---juliang,
спри да се ровиш целодневно в сайтовете на Сорос, защото изпростяваш с тия видеа всеки ден.
Не е нужно да ни убеждаваш, че си подвластен на пропагандата.

--- Край на цитат ---
Викаш - да се ориентирам към Рагандар нюз. Там блика от обективност... :)
И да не кажеш че цял ден вися само в Сороски сайтове - днес отделих над час да гледам Лукашенко. Дал е пространно интервю. Няма да пускам линкове, сигурен съм че с Витко сте го гледали преди мен. Ама нещо не го споделяте... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Август 18, 2023, 03:54:42 pm ---... престани с тая омраза към българските братя освободители, ще пукнеш някоя вена накрая от напъване

--- Край на цитат ---
Тия освободители, за които сме вдигнали Руски паметник, или ония дето ги изклаха и им вдигнахме МОЧА? Че нещо се обърквам къде да полагам цветя...

--- Цитат на: EDM electronics в Август 18, 2023, 03:54:42 pm ---Помня Соломон Паси рИва, като откриваха паметника - за пилотите рИва, не за българските деца. Вика герои, загинали са в борбата с българските жени и деца, докато са ги трепали. Български пилоти-терористи са убили американските пилоти-демократи.  :)

--- Край на цитат ---

Пак искаш да подминеш някои факти:

Всички украински деца и жени са фашисти и трябва да бъдат унищожени, но на фона на тия снимки се чудиш защо бомбардират София?

VITAN:
Жужи И. Кехая,

Ти като стар факт-чекър, вземи намери едно малко старо вече видео (в Тубата естествено го няма).
Там едни 20 годишни украински нацисти се кефят да стрелят по едно 6 годишно дете, което бяга из полето. Накрая го застрелват, разбира се!

Това видео скоро ще ти дотрябва. Да ти бъде утеха...

Това, какво е казал Лукашенко вече знаем, но да н' ти пука!
Дойче юбер алес! Слава Украине! Упс, кокаине! Дебилом слава!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия