Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:04:11 pm ---Жужи И. Кехая,
Сръбският снайперист на фронта Деян Берич (Деки) е свидетел, как Армата-та се бие на фронта.
--- Край на цитат ---
Сръбски наемник, биещ се на страната на ДНР/ЛНР бил видял танк Армата на фронта... що ли вече не ме учудват твоите източници на информация... :)
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:04:11 pm ---1. Това е танк за война с НАТО.
--- Край на цитат ---
Я ми припомни с кого воюва Русия в Украйна? Или да ровя да ти показвам твои думи някъде по-назад?
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:04:11 pm ---3. Калибъра му щеше да става 152 мм, за да бие с тактически ядрени заряди.
--- Край на цитат ---
И к'во от това? Ще стреляш, а после нали това село ще трябва да го превземаш, да го населваш с "коренни руски жители"... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 17, 2023, 06:08:48 pm ---Сръбски наемник, ...
--- Край на цитат ---
Колкото истина носиш на света, толкова бял ден да видиш!
Деки е доброволец! Още от 2014 г. в Донбас. Медицински факт!
Отдавна има офицерски чин в армията...
Наемници са твоите ***.
На Деки е фразата:
Ако искаш да разбереш, кой е прав в една война, виж от коя страна умират децата...
П.п. НАТО докара на Украйна най-старите си боклуци, дори и тези, за ремонт. От какъв зор Армата-та да е на 1-ва линия? Само дебил би решил, че така трябва да е...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:11:47 pm ---Деки е доброволец!
Отдавна има офицерски чин в армията...
--- Край на цитат ---
Само аз ли виждам противоречие в двете думи? :)
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:11:47 pm ---Ако искаш да разбереш, кой е прав в една война, виж от коя страна умират децата...
--- Край на цитат ---
За това съм абсолютно съгласен. Вижда се къде умират деца, кой бомбардира градове на стотици километри зад фронтовата линия.
VITAN:
Деки е вече руски гражданин. Съответно е офицер в руската армия. Дошъл е като доброволец, живее в Донбас (или наоколо - точен адрес не знам, не ме интересува).
Като се правиш на луд, често наглееш. Не си толкова голям дебил, на колкото се правиш.
Ако искаш да разбереш, кой е прав в една война, виж от коя страна умират децата... Казано е доста преди СВО-то.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2023, 06:17:02 pm ---Ако искаш да разбереш, кой е прав в една война, виж от коя страна умират децата... Казано е доста преди СВО-то.
--- Край на цитат ---
,... но продължава да важи с пълна сила и днес. Къде сега умират деца? Кой В МОМЕНТА не е прав?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия