Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 17, 2023, 01:43:32 pm ---Никакви преговори с тая сган, само от бой разбират.
--- Край на цитат ---
Посочи ми само един случай от историята, когато някой ги е набил руснаците?
Като говорим за бой и аз съм за боя. Когато се изчерпят методите на доброволното разбиране, търпението, само боя е решението. Юмруците ще определят кой е прав и кой не - правото винаги в такива случаи е на по-силния.
И понеже ти си от големите жертви на пропагандата, такъв лапнишаран като тебе не познавам, ти замести Радико в това отношение :D, да ти кажа, че към настоящия момент натовската украинска армия е почти приключила ресурса си, не толкова до оръжията с които разполага, а от към жива сила и боен дух. До края на октомври бъди готов да се хванеш за палците, а аз гордо да тържествувам на фона на твоите отчаяни заплахи, че само боя ги бил оправял русите.
Ако пък там влязат американци, тогава да видиш ти какъв бой ще ядат, как ще се мобилизират руснаците. Те отдавна имат сметки за уреждане, сега е момента. Само с бой се постига уважение. Ще ги натрошат едно хубаво пред целия свят и край с авторитета им на световна сила, тотално ще са отправят в 3-та глуха, бити и ебани с подвити опашки, изолирани на острова си от целия съвременен свят. Да си развиват там сами педерастията и истанбулските конвенции, да раждат през гъза ако щат. :D
--- Цитат на: juliang в Август 17, 2023, 01:43:32 pm --- И забележи (няма да се уморя да го повтарям) - за разлиак от Сърбия Крим, Донецк, Луганск Запорожи е и Херсона не са автономни, а са анексирануи към Московия. Там се плаща в рубли, президент им е Путин. Схващаш ли малката разлика със Сърбия?
--- Край на цитат ---
ТаваришЧ,
Знаеш ли откога Украйна датира като самостоятелна държава и откъде тя взе своята територия?
На тази "нейна" територия странно живеят етнически руснаци, които бяха избивани от собствената си власт.
Ако български военни започнат да избиват етническите турци в Кърджали, мислиш ли, че Турция няма да се намеси и няма да последва примера на ДНР и ЛНР?
Ами ако този етнос беше американци и ги избиваха, мислиш ли, че американците нямаше да се намесят? - те дори нямаше да чакат толкова години, колкото чакаха търпеливите руснаци. Путин отдавна трябваше да ги размаже.
ТаваришЧ, хич тъ няма, да знаеш, хич.... :)
juliang:
Руснаците в момента са в уникалната за тях ситуация да са на практика сами срещу целия свят. Не казвам че всички са срещу тях, но тези от които зависи нещо са или против, или са неутрални. Тези които все още ги подкрепят, се броят на пръстите на едната ръка или са незабележими на картата.
Другото уникално нещо в момента е че няма световна война, въпреки опитите на ватенките да я предизвикат. Тоест всички ресурси на цивилизования свят са концентрирани само на едно направление. Няма два и три фронта, няма война в Тихия океан и Африка, както беше преди 80 години.
Третата уникалност в сегашната ситуация е че за пръв път Русия води откровено агресорска война, тя е в положение в което не е била досега - не се отбранява, а напада. Само страха че агресора може да стигне до Москва може да накара поне временно Вася и Коля да спрат да посиняват от пиене и да хванат оръжието за да защитават родината си. Сега ватенките просто не разбират защо трябва да ходят да воюват някъде на майната си. Страха от властта все още върши работа, но това ще работи все по-малко и по-малко.
Санкциите - бункерния беснее, свиква срещи с ръководството на Центробанк-а и се чуди що не може да вдигне умрялата рубла от отметката "1:100". Все още мисли, че с административни мерки може да влияе на пазарите. Все по-малко и по-малко това му се получава. Да, санкциите работят бавно, но работят. И с намаляванто на резервите на Московия ще почнат да се чувстват все по-осезаемо.
Разбери го - никой няма да стъпи и на метър на руска земя. Ще изхвърят ватенките на границите от 1991 година, ще построят там стена, съперичаща на Великата китайска стена и ще оставят Петя и Коля да си посиняват от пиене колкото си искат.
EDM electronics:
Горелкаджия,
гледай си горелките и не се занимавай с неща, които мозъкът ти не е в състояние да асимилира всестранно. Ти не отговаряш на моите неудобни въпроси, защото си неспособен.
Никой не приема на сериозно твоите прогнози за стени и пр. глупости, които си прочел в сайтовете от които не излизаш по цял ден. Ти нямаш собствено мнение, защото не можеш да разсъждаваш.
ЕС е загубен без евтините руски суровини, САЩ също. Не следиш новините, какво се случва в момента, но аз няма да ти отварям очите, достатъчно внимание ти отделям и то не за друго, а за да не се опростачи форума от твоите простотии. Не мога да оставя простото и лошото да победи. Тук не е национална колониална медия.
Ти си се взел за баба Ванга, ти вангуваш бъдещето. :D
Ти който отрече съществуването на демокрацията, а в същото време си се чувствал свободен. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 17, 2023, 03:47:06 pm ---ЕС е загубен без евтините руски суровини, САЩ също. Не следиш новините, какво се случва в момента, но аз няма да ти отварям очите, достатъчно внимание ти отделям и то не за друго, а за да не се опростачи форума от твоите простотии. Не мога да оставя простото и лошото да победи. Тук не е национална колониална медия.
--- Край на цитат ---
Аз гледам какво се случва, вероятно ти не виждаш.
Западния свят вече я игра един път тая игра на икономчиеско изтощение. Да си спомняш как свърши тая игра? Ако не, да ти припомня - СССР се разпадна.
Сериозно ли искаш да видиш как ще завърши втория рунд? Щот Русия все още е прекалено голяма, има още за разпадане :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 17, 2023, 03:47:06 pm ---... Ти не отговаряш на моите неудобни въпроси, защото си неспособен.
--- Край на цитат ---
Още малко и ще кажеш че съм длъжен? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 17, 2023, 02:58:14 pm ---... До края на октомври бъди готов да се хванеш за палците, а аз гордо да тържествувам на фона на твоите отчаяни заплахи, че само боя ги бил оправял русите.
--- Край на цитат ---
Ще видим, ще видим...
EDM electronics:
Горелка,
те не само не знаеш откъде Украйна взе своята територия и народ, ти не разбираш от много неща.
Ти ако разбираше, щеше сега да чешеш пъпа, като мен, а не да си се заврял в саждите на ТЕЦ-а в тия жеги. :D
Пак се налага да ти обяснявам:
Ситуацията сега е коренно различна от времето на СССР и Путин се подготвяше за това от десетилетия.
На руснаците им беше ясно, че докато англосаксите не разчленят Русия, мир няма да видят.
Но сега Русия е пазарна икономика, не държавна-планова, а тя е много по-гъвкава и сам виждаш, как санкциите не работят в много отношения.
Сам видя каква е оценката на ликвидността на руската икономика според Европейската централна банка - Русия по време на СВО премина от 6-то на 5-то място и за разлика от запада бележи икономически растеж от 2-3 %.
Твоите убеждения не се плод на разсъждения, а на конспирации и вангуване, което дори не е твое - убеден съм, а си го прочел, като папагал. Ти си просто един папагал, защото тук постоянно ни представяш чужди становища, които повтаряш, като папагал. Аз също съм ги чел в сайтовете на врага.
Няма да стане така, каквито са ти вярванията от конспиративните теории. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия