Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 03:42:32 pm ---
Като гледаше едно време тази карта долу, не се чудеше:
--- Край на цитат ---
Представяш ли си - чудех се. И дори леко бЕх притеснен.
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 03:42:32 pm ---На референдума хората
(без Прибалтика, която намаза най-много от СССР, а тогава сънуваше френски кроасани и немска бира)
гласуваха за съхраняване на СССР.
--- Край на цитат ---
Когато за пръв път в историята си правиш референдум и питаш хора живели 70 години в тоталитарно общество, едва ли очакваш те дори да знаят какво е това "референдум" и как се ползва, камо ли да си представят, че могат да отидат да си изразят свободно мнението, без след това да им се случат разни неща. Примерно каквито неща се случиха на Чехословакия.
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 03:42:32 pm ---Знаеш ли защо Русия ще спечели войната?
Защото и 2-те страни на фронта псуват на чист руски!
--- Край на цитат ---
Особено бурятите, кадировците и дагестанците - такъв литературен руски им излиза от устите, че филолози им завиждат :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2023, 03:44:30 pm ---Да ти дойде педала в семейството, да ти стане зет или снаха, че да вземе да си прави клизмите в твоята баня :D,
--- Край на цитат ---
За пореден път показваш изключителна осведоменост за ежедневието на педалите... съмняваш ме, много ме съмняваш... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 16, 2023, 04:13:18 pm ---За пореден път показваш изключителна осведоменост за ежедневието на педалите... съмняваш ме, много ме съмняваш... :)
--- Край на цитат ---
Ти ли беше тоя дето каза: предпочитам гей-паради вместо манифестации за 3-ти март и 9-ти септември?
Ей такива като тебе все си мислят, че наркоманията, педерастията с евро ценностите, трафикът на хора са за простолюдието, селенията и т.н. Сметка не си дават, че и в тяхното семейство може да пламне огъня. Всичкото това дойде като допълнение с бутафорната демокрация.
--- Цитат на: juliang в Август 16, 2023, 04:13:18 pm ---Когато за пръв път в историята си правиш референдум и питаш хора живели 70 години в тоталитарно общество, едва ли очакваш те дори да знаят какво е това "референдум" и как се ползва, камо ли да си представят, че могат да отидат да си изразят свободно мнението,
--- Край на цитат ---
Ти ли беше тоя, който съвсем скоро призна, че демокрация няма и никога не е имало? - чак ме похвали и мен, че едва сега съм го загрял, въпреки че го повтарям на всеки мой пост в подобни теми...
Какви референдуми бълнуваш в условията на тоталитарното колониално общество. Нито имаше референдум за ЕС и НАТО, нито ще има за Еврозоната. Това се налага насила, тоталитарно, чрез американското колониално управление вече 35 г. в България.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2023, 04:22:03 pm ---Ти ли беше тоя дето каза: предпочитам гей-паради вместо манифестации за 3-ти март и 9-ти септември?
--- Край на цитат ---
Само коментирам че си по-добре запознат от мен по въпросите за личната хигиена и манипулациите, които са необходими на педалчетата. Аз не се бях замислял за клизмите, но както казва народа - "Не питай старИло, питай патИло" :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2023, 04:22:03 pm ---... Какви референдуми бълнуваш в условията на тоталитарното колониално общество.
--- Край на цитат ---
Аз ли ги бълнувам? Я виж кой излага "медицинските факти" по въпроса ... :)
VITAN:
След освобождението на Святогорск стана ясно, че Хунтата продава деца (медицински факт, потвърден с документи). Тя и живо месо продава на фронта, но да не разширяваме фокуса.
Географията на разпръскването на децата е много голяма, но най-голям апетит имат богатите британски пее..., аве педали!
Сега прифронтовата зона активно се зачиства от деца, които се губят по трасето. Особено тия, от бедните семейства.
EDM >> либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти не се вълнуват от LGBTQ2S+. За тях тия неща са ОК.
Както за камилата кактуса е деликатес. Яде го барабар с бодлите.
Виж 3-ти Март е силно недемократичен. Такова нещо не се преглъща...
За сега става дума за около 200 000 деца. Хунтата се прави на луда, а ако не си даваш детето - скоро ще се лишиш от родителски права по бързата процедура...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 07:25:46 pm ---След освобождението на Святогорск стана ясно, че Хунтата продава деца (медицински факт, потвърден с документи).
--- Край на цитат ---
Давай документите, или просто така си приказваш и очакваш аз да ходя да гоня Михаля?
Ако за теб "осиновяване" е равносилно на "продажба на деца" - тогава може и да се съглася с факта, но не и с определението.
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 07:25:46 pm ---Географията на разпръскването на децата е много голяма, но най-голям апетит имат богатите британски пее..., аве педали!
Сега прифронтовата зона активно се зачиства от деца, които се губят по трасето. Особено тия, от бедните семейства.
--- Край на цитат ---
Същото става и с "освободените" украински деца. Вече пуснах видео в тая тема как им се промиват мозъците. А какво става след това - историята мълчи. Но за сметка на това един съд, точно толкова независим колкото този осъдил Навални вече разследва едни случаи и обяви една личност за принудително довеждане.
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2023, 07:25:46 pm ---За сега става дума за около 200 000 деца.
--- Край на цитат ---
Някакви потвърждаващи тази цифра документи, или пак ще ме пращаш да гледам Брикотин?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия