Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (288/919) > >>

VITAN:
Нещастна история са туй днешните антикомунисти. Всичките беди на света -
и нине и присно и во веки веков - от комунистите дошли!

А кой на ден днешен спонсорира най-много комунизма?!
С пари, с оръжие, със "съветници" и каквото още се сетите...
USA ! Ууа.а..а....аУ!

Спонсорират комунистите кюрди, комунистите иранска опозиция, комунистите турска опозиция, комунистите сирийска опозиция и където по света комунистическа опозиция (коя го играе за USA).

Ksurnev:
Витя преведи на КомитоПульо како значя ЯРС!!!

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Август 14, 2023, 09:19:59 pm ---Витя преведи на КомитоПульо како значя ЯРС!!!
--- Край на цитат ---
Ядерная Ракета Стратегическая

Още нещо за комунизма: тия които искат да въведат за утайките и лузърите - Безусловен Базов Доход?
- Те на Запад ли са?
- Те комунисти ли са?

Безусловен Базов Доход > играйкаме си по цял ден, ядем и пием нещо си, дрогираме си безцелният живот с евтина и убийствена химия от кадърни готвачи...

П.п. 45 км/ч е скоростта на "камиончето". Ракетата => 8 км/сек.

EDM electronics:
А социалните помощи дето раздават на запад /Германия/ бъдева, че и нашия мангянур яко захлебва от тях с многото чевета, парите дето раздадоха на фирмите покрай ковида, милиони дадоха на някои, това комунизъм ли е, и Русия ли е пак виновната?

Тя и пазарната икономика се оказа по-планова от социалистическата.

Но реално днес западът е много по-социалистически от някогашния СИВ.

А нашите папагали, заселили се от селата в столицата, дето не знаят дори историята за куклите-бомби, на тях Червената чума им пречела, че цяяяял един живот чакали тия селяни да си тръгнел комунизма, цал живот от 19-20 г., цяла една година бил тоя живот на тия пискливци. Пищят, като ощипани девственици, като им кажеш нещо хубаво за соца.

А като трябва да защитават гей-парадите, два боя скачат. Дано ей точно тия еврогейски ценности им дойдат до главата, тогава ще се сетят за мен. Да ти дойде гея в къщата, да си прави клизмите у вас в новата баня, дето си и лепил плочките ти, тогава аз да ги питам тия слески либерали, тогава ще видят те кое е градски и кое селски начин ан живот.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 14, 2023, 09:55:26 pm ---... Дано ей точно тия еврогейски ценности им дойдат до главата, тогава ще се сетят за мен. Да ти дойде гея в къщата, да си прави клизмите у вас в новата баня, дето си и лепил плочките ти, тогава аз да ги питам тия слески либерали, тогава ще видят те кое е градски и кое селски начин ан живот.  :)

--- Край на цитат ---

Май споменах нещо за циганката... :)

Ще ми е много интересно ако се върне онуй време, и дойдат да ти експропррират емнайсетте апартамента и гаража с лъскавия теракот и фаянс у войводския град и в тях населят индианци от кв. Надежда - тогаз к'ви ще ги пееш... :) Кат почнат да се топлят с хилядите томове художествена и наУчна литература де си я изчел...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия