Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Така е Жужи И. Кехая, това е недемократично!
Виж, това е демократично:
3 000 000 хлебарки зачистени. Хлебарка == нещо, което яде хляб.
Недемократично го яде! Без разрешение.
Ksurnev:
Във Виетнам хАмериканците исползваха не ДДТ, а тъй наречения Ориндж ейджънт, който предизвиква обезлистяване, и рак разбира се. Там все още има заразени места, които виетнамците знаят и не ходят там.
Този химикал е пускан и в Лаос и Камбоджа. В него се съдържа диоксин, който е виновен за рака.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D0%9E%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B6
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 11, 2023, 10:57:18 am ---
1. И един съвет от мен и като специалист и по психолигия ......
2. Agent orange не е ДДТ. Но няма значение - пред бабичките всичко минава, важното е да се омешват някакви наименования - колкото повече - толкова по-вярно става това което говориш... :)
3. ....обиждаш съфорумците, приемайки че са дебили по дифолт?
--- Край на цитат ---
1. Чудно ми е, как съчетаваш редовната употреба на алкохол с психологията? :) - да не говорим, че беше и специалист по виросология, електроника и право, о още мн. др.
2. Викаш от голямо значение е точното наименование на химическото вещество и ако молекулата му не е точна, то Виетнамската война не е била факт, както и 3 мил. убити зверски с химически оръжия и напалм виетнамци?
3. Мъчиш се да настроиш невинни читатели, като ти ги наричаш дебили от мое име, да привлечеш другари, но дебила си ти. Ти си един ГОЛЯМ ДЕБИЛ - по дефолт! :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 11, 2023, 02:57:00 pm ---2. Викаш от голямо значение е точното наименование на химическото вещество и ако молекулата му не е точна, то Виетнамската война не е била факт, както и 3 мил. убити зверски с химически оръжия и напалм виетнамци?
--- Край на цитат ---
Не бе баца... помагам ти да не се излагаш толкоз пред всички... "вирОсология"... с кой ми се налага да съжителствм в един форум... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 11, 2023, 06:31:27 pm ---... с кой ми се налага да съжителствм в един форум... :)
--- Край на цитат ---
Налага ти се едно - да умреш. Всичко друго в тоя живот е по желание...
Всъщност, не толкова. Как на практика стар инвалид в САЩ може да бъде застрелян в къщата си от ФБР ?! По нежелание. Че много му знаят устата. Ово е демокраТиа, ово е стандарт!
https://www.youtube.com/v/GxT5udS4iXQ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия